![]() |
|
![]() |
#708 |
Moderatör
|
Bunları, bu sabah topladım. Şeftaliler, bu sene biraz ufak oldu, ilaçlamalarını ihmal etmedik ama yaprak kıvrılmalarını çok zor önledik. Herhalde sebep o oldu. Ama, nektarinler çok güzel. Ben onları musluk başında suları aka aka yemeği tercih ediyorum, o kadar sulu ve lezzetli ki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Moderatör
|
Bir zamanlar, üzerinde yüzlerce kuşun cıvıldadığı, gölgeliğinde insanların serinlediği, çok güzel bir kara ağaçmış. Çok yakınımızda bulunan, Sülaymanlı köyünün çıkışında görünce, bunu resimlemeden geçemedim. ![]() Düzenleyen Güler : 14-07-2008 saat 10:36 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
bahçenize delirdim desem yeri hafta sonu internete gidip eşime göstereceğim bayılacak tam onun hayalindeki bahçe ama bu bahçe bizler gibiler için hayal ![]() bol bol resim koyun içimiz açılsın gözlerimiz bayram etsin ne desem az bu bahçeye hayran kaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
inanın eğer gelebilme imkanım olsa hiç düşünmeden eşimle hemen gelirdik yinede teklifinizi hep hatırlayacağım ve imkanımız olur olmaz sizi ve bahçenizi görmeye geleceğiz siteyi gezdikçe o kadar güzel bahçeler görüyorum ki ah parasızlık demekten kendimi alamıyorum ama bende evde yapılabilenecek herşeyi yapmak istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
Güler hanım teknik bir problemden dolayı mesajlarım sizlere ya ulaşnıyor **** çok geç ulaşıyor.Bu konu başlığının konuyla alakası yok ama birde burdan denemek istedim.Sardunyalarım bana ulaşmadığı gibi özel mesajınız bu gün geldi.Diğer site üyelerinden özür diliyerek teknik problemim çözülene kadar burdan size ulaşmaya çalışacağım.Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Moderatör
|
Sevgili Tubay, size dört saksı sardunya ile bir saksı maviş postalamıştım. Aras korgo ile gönderdim. İstanbul'dan postaladığım için kargo detayları orada evde kaldı. Kolinizi bugüne kadar almadıysanız mutlaka geri gelmiştir. Ben de İstanbul'da olmadığım için, eminim hepsi ölmüştür. Şu an yapabileceğim birşey yok ne yazıkki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|