![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, evet sardunya çeliklerini sormuştum hakkım baki kalsa olur mu? çiçektelerdir şimdi kıyamam çok güzeller çünkü. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-05-2008
|
Ah ne kadar güzel bi bahce Tabi apartmanda büyümekten görmedikki bunları...Güler ablacım benimde icimde küçüklükten beri böyle yerlere merak vardır ah ah Cennet gibi ya muhteşem gercekten elleriniz kadar yüreğinizede sağlık çünkü böyle güzellikler sadece elle olmaz heralde sevmek sevgini katmak lazım![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-03-2008
|
Sevgili Güler..
Babamın memuriyetinden dolayı orta okul dönemim Bursada geçti.Manyasa ta o zaman okul gezisiyle gelmiştim. Şimdi sizin o cennet bahçenize gelmeye can atıyor insan ... ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-05-2007
|
iyigünler ilk defa bu yıl gül yetiştirmeye başladım,güllerimde böcek görünce ilaçlama yaptım.ilaçtan bır kaç hafta sonra güllerim yaprak dökmeye ve hepsi kurumaya başladı ne yaptımsa bırturlu onune gecemedım dalları hep kurudu.gullerım öldümü yenıden acarmı hıc bır fıkrım yok ve gerçekten çok üzülüyorum.yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Sevgili kobracan, bu sorununu güller başlığında sorsaydın hocalarımız size cevap verirlerdi. Ben bildiğim kadarı ile yazayım, çeliklerdeki yapraklar kuruduysa ve bu sene çelikleri ise kurtulma şansları yok. Acaba ne ilacı ve ne miktarda yaptınız? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderatör
|
kirazlardan görüntüler...
Napolyon kirazı çoktan bitti. Şimdi bu kirazlar başladı olmaya. Sarı kiraz, kelkenez birşey. Ama bu bahçede olmazsa Napolyon kirazı döllenme yapamıyormuş, o yüzden bulunduruyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Moderatör
|
Oğuz'un kabağı çiçek açtı. Bana hep kendi bahçenin resimlerini yüklüyorsun sitene diye sitem etti. Bu da eşimin sebze bahçesinden bir resim.(Etrafındaki intizamsızlığa bakın, yine de taşlarını ben topluyorum.) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|