![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 498
|
50 gün önce 10 kiloya yakın üzümden 15 litre sirke hazırlamıştık, 21. Gün posalarını ayırdık, bugün ise yaklaık 10 litre sirkemiz çıktı, 2 şer kaşık kaya tuzu katıp ağzını tam kapatıp karanlığa terk ettik. Bunlardan kalan artıkların içine yine 5 litrelik elma kurduk. Posasını aldıktan sonra burdan çıkan anayı içine bırakıp 20 gün daha bekletip süzüp tuz katıp kullanıma hazır olmasını bekleyeceğiz. Evde fesleğen büyütüyorum bu arada, yeşil salatanın içinde harika bi tadı var, turşuyada koymuştuk bakalım nasıl olacak. Yemeklerede katmayı düşğnüyorum biraz daha büyürlerse. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 7,932
|
Bilgiler için Teşekkürler , Çalışmalarınızda başarılar ve Selamlar |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 493
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
|
|