agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni866Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-01-2023, 09:52   #1
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 495
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Kucaklayıp götürcem şimdi adamı kardiyolojiye yav...
Daha şimdi farkettim bunu ))))

chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-01-2023, 12:06   #2
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chelik26 Mesajı Göster
..
Ayın 20 sine kardioloji randesu aldım )
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chelik26 Mesajı Göster
Daha şimdi farkettim bunu ))))
Randevuyu bana güvenip aldıysanız şaka yaptım ben, ayın 20 sinde de işim var zaten, gelip kucaklayamam yani, başınızın çaresine bakın. Tavukların kesileceği döneme denk gelirse bi ihtimal ..

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-01-2023, 14:03   #3
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 495
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Tavukların kesileceği döneme denk gelirse bi ihtimal ..
Keşke sasso ları köpek yemeseydi, eti o kadar lezzetliki, ve rengide hiç öyle tavuk eti fln gibi değil, hindi etinden bile koyu desem abartmamış olurum. Ve zerre koku yok.
Bi ara market tavuğunu yasaklamıştım eve, pişerken dışarıdan eve girdim ve midem bulanmıştı o kokudan.
3 yıldır kendi tavuklarımızın yumurtasını ve etini yiyoruz, mesela yumurtayı yazın 35-40 derece sıcağında bile 10 günde bir aldığım oluyordu folluktan, şuana kadar 1 tek bozulmuş yumurtam olmadı.

chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2023, 20:11   #4
TCM
Ağaç Dostu
 
TCM's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chelik26 Mesajı Göster
Keşke sasso ları köpek yemeseydi, eti o kadar lezzetliki, ve rengide hiç öyle tavuk eti fln gibi değil, hindi etinden bile koyu desem abartmamış olurum. Ve zerre koku yok.
Bi ara market tavuğunu yasaklamıştım eve, pişerken dışarıdan eve girdim ve midem bulanmıştı o kokudan.
3 yıldır kendi tavuklarımızın yumurtasını ve etini yiyoruz, mesela yumurtayı yazın 35-40 derece sıcağında bile 10 günde bir aldığım oluyordu folluktan, şuana kadar 1 tek bozulmuş yumurtam olmadı.
Son okuduğum 'fonksiyonel tıp' kitabında günümüzde yapılan sanayi tipi hayvancılık ile ilgili yazılanları buraya aktarsam sanırım sizin gibi kimse yemezdi. Mümkün olduğunca ben de almamaya çalışıyorum ama çok ta seçenek olmuyor bazen.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2023, 21:20   #5
Ağaç Dostu
 
chelik26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2018
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 495
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Son okuduğum 'fonksiyonel tıp' kitabında günümüzde yapılan sanayi tipi hayvancılık ile ilgili yazılanları buraya aktarsam sanırım sizin gibi kimse yemezdi. Mümkün olduğunca ben de almamaya çalışıyorum ama çok ta seçenek olmuyor bazen.
Kümes etrafına bir tel daha çekiyorum. İşi ciddi ciddi yapacağım birde kuluçka makinesi aldım. Arkadaşta geçen yılın benim aldığım sassoları var. Yumurtluyorlar, becerebilirsek ilk etapta şubat 15 gibi 56 yumurta koyacağız. 40 tane çıkarabilirsek. Sonra 2 defa daha düşünüyoruz belki 3.
Artık bahçeyede ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum.
Ve ligorinlerimiz büyüyorlar. Yerlerine alışıyorlar. Ama çok yabaniler, marul yemiyorlar )

Eklenen Resimler
  
chelik26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025