![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2018
|
Dedm de kalp kriziyle sessiz sedasız çalışrken ölmüş, garajın kapısını tamir etmiş, yaptığı işi seyrederken gitmiş. Neyse biz yaşama geri dönelim. Dün yeni aldığımız 10 adet ligorin tavuklarımız geldi, piliçler henüz, çok uysal çok ürkekler. Rahmetli it kümesin başka bi yerin telini makasla kesmiş gibi koparmışmış, güçlendirdik. Etrafına elektrikli çit çektim. Foto kapan koydum. Ama başka bir köpek gelirse yinede hiç ümidim yok. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Kardiyolojiden sıra bulamadıysanız ve benzer şikayetler olursa mutlaka acil servise başvurun. Stres, sigara, erkek cinsiyet, tansiyon, şeker, beslenme hataları, kalp damar hastalıklarından erken yaşta akraba kayıpları en önemli, şu an aklıma gelen risk faktörleri. Gerçi acil servise, gerçek şikayeti olup ta gitmesi gerekenler yerine iki yıldır kolu ağrıyan, beş aydır bacağı ağrıyanlar gidiyor memleketimde ama... Hakkınızı helal edin, sevimsiz konuyu açıp deşiyorum ama motor önemli. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha şimdi farkettim bunu )))) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Randevuyu bana güvenip aldıysanız şaka yaptım ben, ayın 20 sinde de işim var zaten, gelip kucaklayamam yani, başınızın çaresine bakın. Tavukların kesileceği döneme denk gelirse bi ihtimal .. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Keşke sasso ları köpek yemeseydi, eti o kadar lezzetliki, ve rengide hiç öyle tavuk eti fln gibi değil, hindi etinden bile koyu desem abartmamış olurum. Ve zerre koku yok. Bi ara market tavuğunu yasaklamıştım eve, pişerken dışarıdan eve girdim ve midem bulanmıştı o kokudan. 3 yıldır kendi tavuklarımızın yumurtasını ve etini yiyoruz, mesela yumurtayı yazın 35-40 derece sıcağında bile 10 günde bir aldığım oluyordu folluktan, şuana kadar 1 tek bozulmuş yumurtam olmadı. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Artık bahçeyede ciddi ciddi taşınmayı düşünüyorum. Ve ligorinlerimiz büyüyorlar. Yerlerine alışıyorlar. Ama çok yabaniler, marul yemiyorlar ) |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2022
|
Ligorin
Alıntı:
İşin kötü tarafı kendi beslediğim canlıyı kesip yiyemiyorum. Pazardan civciv almak hataydı zaten. Kısmet diyelim. Başkaları da bizim gibi hataya düşmesin. Bu arada bizim de köpekler yüzünden iki kere sıfırlandı tavuklarımız. İnşaAllah sizinkilere tekrar birşey olmaz .Not: Doktora giderseniz herkesin içi rahat edecek |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim diğer bir dezavantajım, bahçede durmuyorum ben 3-5 günde bir gidiyorum, orda olsam köpek yiyemez. Neyse Ligorları aldığım kişi abi hiç horoz çıkmaz dedi, umarım 1 tane çıkar ![]() Fabrikadan getirmiş. Bakalım ne çıkacak. Benim esas istediğim sasso, baharda yine 50 tane civciv alacağım. Bulabilirsem bu sene sussex da almayı düşünüyorum, o zaman 25-25 yaparım. Kesme işinde hiç üzülmiyorum, çünkü onları(etlik olanları) bu yüzden büyütüyorum zaten. Doğanın kanunu bu. Yapacak bişe yok. Mesela tavuklarında canlı canlı kurtcukları yediğinin düşünün, yani güçlü olan ayakta kalıyor. Neyse.. çok uzattım galiba. Ayın 20 sine kardioloji randesu aldım ) |
|
|
|
|
![]() |
|
|