![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
alef blue / bahçe
sonunda küçük de olsa bi bahçeye kavuştum ve birkaç aydır bişeyler büyüse de göstersem diye sabırsızlanırken bugün artık o günün geldiğine karar verdim ((: henüz hasatımız yok ama biraz çiçek ve üç dört minik meyve gözükmeye başladı ((: ![]() tohum paylaşım sonrası sayfası mı açsam bahçe sayfasımı açsam bilemedim ama buraya da tohumların bana kimden geldiğini hep yazmaya çalışacağım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
küçük bitkiler
sol üst köşede 3 yıldır yaşayan (rana58)sarımsak otum(bu kış saksıdan bahçeye geçti) sağ üstte bi tutam (Zekoş)keten ![]() alt sırada 3 kök (Zekoş)mor kohlrabi(soldaki neden cüce kaldı bilmiyorum) ![]() (sernur)sap kerevizlerim ![]() (bahcedenn)kalıcı ıspanaklarım, en çok bunların büyümesine sevindim ve şaşırdım, bahçeye ektikten sonra uzun süre ufak kalmışlardı çünkü, sanki bi yemeklik oldular çok yakında ilk kez toplayacağım ![]() ve (bahcedenn)nuran ninenin pazısı 2 kök ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
domatesler
3 çeşit domatesim var hepsinden 4'er kök, bu sanırım (bahcedenn)Black Cherry ![]() (Atilgan)Blue Beauty domates ![]() (sakagun)Büyük Turuncu domates, cinsleri karıştırmış olabilirim meyve verince emin olucam ![]() ![]() ![]() (Zekoş)soya fasulyesi ![]() (incirli)kırmızı mısır, fasulye ve mısır hayatımda ilk defa yetiştiriyorum ne olacak hiç bilmiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
salatalık, kabak
3 kök salatalık pazardan fide olarak almıştık 4 küçük meyveleri var ![]() ![]() (Vizeli39)Bal kabağı, biraz iddialı bir seçim oldu ama süper büyüyorlar, kavun büyüklüğüne bile ulaşsa candır ![]() ![]() (heyyamola)Ufak Süs Kabağı, bal kabağıyla aynı anda ekmiştim ama bunlar ufak kaldılar, tohumları 2 yıl öncesindendi belki de o yüzden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Bahçe Sayfanız Hayırlı uğurlu olsun Bol bereketli ve bol çiçekli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-03-2014
|
Sayfanız hayırlı ve uğurlu olsun. bol ve bereketli günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Bahçeniz pek cici,hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-03-2017
|
Bahçeniz hayırlı ve uğurlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. alef blue bahçe sayfanız hayırlı olsun. Bol paylaşmlı bir sayfa olması dileğiyle , kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|