![]() |
|
|
|
#11 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Konserve yaptığımız domateslerimiz ince kabuk taze tüketmelik ve karışık çeşitlerden olduğundan fazla sulandılar bu yüzden konservenin fazla sulu olmaması için birazını şişelere doldurduk. Yöntem aynı zaten herkesin bildiği doğrayıp haşlıyoruz sonra kavanozlara ![]() Bunun yanında menemenlik konserve de yapıldı bütün domatesler yıkanıp ikiye bölünerek küçük olanlar da direkt olarak tencereye atıldı ve kabuklarıyla birlikte blendırla iyice bulamaç haline geldiler , bu yaptığımız kabuklu olması sayesinde daha özlü bir domates sosu elde ettik .. Dün kızartma yapmıştık yarım kavanozu sos yaptık çok taa güzel oldu ![]() Bu arada sizden gelen fasulyeler için ayrıca teşekkür ederim. Daha önce çeşitlerin resimlerini paylaşmıştım. |
||
|
|
|
|
|