![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Hasata Devam
Bahçemizde ve serada ne varsa topladık fazla resim çekemedim. Fasulye patlıcan kabak turşuluk biber domates .. ![]() Bu karede , isot biber, emcelli, stocky read roaster, pablano ancho, demre, alsancak f1 domates , alis pembe kiraz domates , arcadia f1 hıyar mevcut. ![]() ![]() minik pembe atıştırmalık şekerler. ![]() Güzeller güzeli Principe Borghese ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
Alıntı:
Tadı, sululuğu, çatlama, verimi, memnuniyetinizi, tohimların kaynağını vb. Çok soru sordum, kusura bakmayın sayın Resulgur. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
Sn. anarius hoş geldiniz. Tohum etkinliğinde domates tohumu paylaşmayı düşünmüyorum. Bu yıl karışık ekim yaptım ve izalasyon a dikkat etmedim. ![]() Principeler saksılarda 1 metre uzadılar meyveleri küçük oldu. Sera içerisindekiler çok güzel geliştiler boyu 2 metreyi geçti verimi dışarıya göre daha iyi, sıcaklığa teloranslı kalın kabuklu iç yapısı polerizeli kurutmalık bir domates verim açısından orta derecede tadı çokta iyi değil. Tohumlar sn. birnefestoprak tan ![]() Bu arada soru sormaktan çekinmeyin. Bende sora sora öğreniyorum bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım. |
|||
|
|
|
![]() |
|
|