![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bir an önce bahçenin fotograflarını paylaşın bence. Böylece bahçenin, bitkilerin gelişimi daha rahat gözleniyor. Bir bitkinin zaman içinde ne kadar büyüdüğü, hatta bazen yapılan hatalar bile okuyanlara yardımcı oluyor. Hem bebeklik çağını gördüğümüz bahçeler büyüyünce bizim elimizde büyümüş oluyor, daha bir sahipleniyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Alıntı:
Bu durumda, pek çok bitki taşınacak demektir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Önce sarı çiçekler, isimlerini bilmiyorum, bahçede kendiliğinden çıkıyorlar. Bahar, onlarla gelmiş oluyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Ve maviden, onun da ismini bilmiyorum. Fotoğrafı mecburen güneşte çektim, zira bu mavi çiçek, güneş gidip gölge geldiği an kendini kapatıyor. Dertsiz. O da her yıl çıkıyor. Ev inşaatı başlarken, 'kır çiçeği karışımı' adıyla satılan tohumlardan almıştım. Diğer çiçekler kayboldu, belki bol tohum döktüğündendir, belki de en sevdiğim renklerden biri olduğu için kalıp sevindireyim demiştir ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nuaymu : 01-05-2016 saat 22:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin en büyük sorunu rüzgar. Bu yüzden, daha ev inşaatı başlamadan, hem de taşıma suyla uğraşa uğraşa fidanlar dikmiştik. Toplam 37 tane. Kimse de demedi ki oradan umarsız gamsız bir tayfa geçiyor... Sonuç olarak... bahçede kala kala iki fidan kaldı. ![]() İşte şu gamsızların fidan telefinde payı olduğunu düşünüyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Neyse, bahçeye dönelim ![]() Aubrietalar, beni en çok sevindiren grup oldu. Bahar başında açtılar ve tabii, dona dayanıklılar. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nuaymu : 01-05-2016 saat 22:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
İklim 7a olunca, dona dayanıklılık, bitki seçiminde ilk sırayı alıyor elbette. Haseki küpeleri de bir numaralardan ![]() ![]() Arkada başını uzatmaya çalışanlar ajugalar. Yer örtücü denemelerimden. Bu kısımda iyi geliştiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2017
|
Alıntı:
mehabalar, bahçeniz çok güzel! ellerinize , emeğinize sağlık. Bu resimdeki mavi çiçek - Keten bitkisidir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler bilgi için ![]() |
|
![]() |