agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni8246Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-08-2016, 08:34   #11
Ağaç Dostu
 
Adalet Yağcı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-06-2008
Şehir: MERSİN
Mesajlar: 11,100
Galeri: 260
Biliyordum ben böyle güzellikler göreceğimi, bu yüzden ünledim(seslendim)durdum

Yani, dilim tutuldu gilan, o domateslerin haline bayıldım.
Mutlaka salça yapmalısın, konserve yapmaktan daha kolay.

Domatesleri topladıktan sonra güzelce yıka, derince bir kovanın içine dörde böl at.
Üzerine kararınca doğal tuz at.
Birkaç gün gölgede beklesin, domatesler yumuşayınca kevgirden geçir, yumuşadıkları için çok kolay.
Sonra fırın tepsilerine dök ve güneşte kıvamını buluncaya kadar bırak.
Sonra da kavanozlara doldurup kaldır.
Katkı maddeleri içermeyen harika bir salça olur.

Aranjmanlarına da bayıldım bu arada, seramik saksının güzelliğini sollayamamışlar ama

Brugmansiaları koklamanın bir zararını görmedim ben, bazan abartılıyor diye düşünüyorum.
Ya da çok hassas kimselerin yaşadığı deneyimlerdir belki.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025