![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2015
|
sanki minik minik kalplerini açmış sizi bekliyor sayın milla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Bu ne güzellik gel beni ye diyor ama yenmiyor zetinyağıyla ya da balla macun yapmayınca. Bir ara internetten araştırmıştım sevgili milla ve yeşillerinden yemek yapıldığını, galiba Japonya da sebze olarak kullanıldığını okumuştum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
O mis kokulu bahçeyi haftaya canlı canlı dolaşacağım her bir karesini gezeceğim, göreceğim. ![]() Bakalım benim kameramdan nasıl kareler yansıyacak sizlere. ![]() (Ablamla beni kıskanmayın ama şaka şaka ) ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Ben de dört gözle geleni bekliyorum ama lilyumların çoğu aşırı sıcaklardan dolayı geçti. Yine de ben sana koklatacak bi şeyler bulurum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2015
|
Gerçektende cennet içinde cennetmiş bahçeniz . Sayfanız hayırlı olsun . Bodrum 3 rengiyle bilinir . Sizin bahçeniz umarım rengarenk olur. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel dileklerinzi için çok teşekkür ederim. Düzenleyen Milla : 30-08-2015 saat 08:41 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. Milla sayfanız hayırlı olsun biraz geç oldu ama sonunda abone oldum. Yetiştirdiğiniz çiçekler çok güzel gerçekten emeğinize sağlık efendim. Bahçeniz biraz daha dizayn edilebilir derli toplu olabilir aslında .. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçem dediğiniz gibi biraz daha dizayn edilebilir (di) ve derli toplu olabilir (di). Sezon girdikten sonra taşınmış olmasam, 3 ayda 4. defa bulaşık makinesinin tamire gitmesi ve hala tamirde olması olmasa, yurt dışından iki ayrı grubu ağırlamamış olsam, 3 defa aralıklarla yaşanan kanalizasyon sorunu ve evi basması olmasa, ardından son bilmem kaç yüzyılın en sıcak ve nemli yazı olmasa şu anda bahçem cennet gibi görünebilirdi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün uzun zamandır, evi yazlık arkadaşlarla dolup taşan kardeşime nihayet evi boşalınca uzun bir aradan sonra gittim. Gittim derken aramız bir duvar, benim evden çıkınca ilk kapı onun evi ![]() Yine kudurgan mum çiçekleri açmış, ballanmış. Hem ballarını parmaklayıp, yaladık, hem de bol bol bu güzelliklerin resmini çektik. Nasıl duru bir bal ,inanılmaz bir lezzet. Onda olanı ben çelikledim, bende olanları da o çelikledi. Balkonu tam bir görsel şölen anlatamam. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-03-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Valla biz yedik kardeşimle hiç bir şey olmadı. Hem zararlı olsaydı arılar neden 24 saat üstünde olsunlardı ki ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() Şaka bir yana zamanla daha iyi olur diye düşünüyorum takip ediyoruz sizleri merak etmeyin. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-01-2011
|
bahçenize, emeğize sağlık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın blnturkek. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Syngonium, gala, coleus, begonviller, Meksika petunyası bunlar daha ne ki diğerlerinide görmeniz lazım. Bu güzellikleri sizler birde yakından görebilseniz arkadaşlar eminim mest olur ve benim gibi aylarca kendinize gelemezdiniz ama bunların dışında ablamın öyle güzel, öyle cici, öyle değerli bir çiçeği var ki asıl onu görmeniz lazım koskoca Dünya'da sadece bir tek ablamda var ama çelik almaya müsait değil alsak bile tutmaz. O değerli çiçeğinin resmini bizlerle paylaşırmısın ablam , hani biz ona kısaca T... diyoruz ya işte o. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğin gibi evimizin en nadide çiçeğini de paylaşayım Canımız, kızımız, Tekila. Eğer tutan bir şey olsaydı her gün bundan ekerdim eminim. Sevgimiz ne kadar büyürdü, çoğalırdı düşün artık Bu aralar geceleri yağmur yağınca ya da canı isteyince arada evde yatıyor. Ona küçük bir koltuğa yer yaptık bir de yatak hazırladık. Bayılıyor yeni yerine. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Aynen dediğiniz gibi sayın abk. Tüm canlıları sevmek ve saygı duymak lazım bence de. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim güzel Teko'cuğum onuda en az sizin kadar özledim. Lusine'ye gösterdim şimdi resmi onun bile gözleri doldu ve hepinizi özlediğini söyledi. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Canlarım benim... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2014
|
Maşallah Tekila'ya |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
Güzel evinizde/bahçenizde çok mutlu, çok huzurlu, bolluk ve bereket içinde yaşayacağınız hayatınız olsun. Sayfanızı yer imlerine ekledim takip edeceğim. Zamanla harika bir bahçeniz olacağına ve bizlere de huzur vereceğine inanıyorum. Saygılar |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Maşallah sevgihoca, nın dediği gibi bizim çiçekler evde bakmaya çalışırken bu güzellikler sizde bahçenizde olması bizleride bu zamanda mutlu ediyor. Bol çiçekli günler dileğiyle. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili evdeçiçek ve ibocandan ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Maşallah ... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2015
|
Begonvillerinize bayıldım çok güzel renkleri Bodrum'da mı yetiştiriyorsunuz onları? Yoksa İstanbul'da da var mı? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|