![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ön bahçeden bir kaç kare. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lusoari, gelince uğraşacağın arka bahçe ve ayrıklar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lusoari, bu takip etmemi söylediğin hoya sadece bir tarafından gümüş sim yapacak sanırım. Bitki kendi içinde çatışmada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili evdeçiçek, Sadece bir kök kudret narı. Şu anda formu harika. Üç kocaman ve 2 de orta ve sayısız da miniş yavru meyve var ve saksıda. İnanılmaz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Bu da başka bir arkadaştan gelen kudret narı. Bu henüz çiçek açmadı, Biraz gölgede kaldı sanırım. Notlarıma bakıp kimin paylaşımı olduğunu bulacağım. Sanırım yarın ya da öbür gün çiçek açacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Tekila çok akıllı, her saat bahçenin neresi serinse oraya kaçıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Bu kabak (?) geldiğimde dört yapraktı, kendi çıkmıştı. Çok şükür onuncu yaprağını görebildim. Darısı çiçeğine ve sebzesine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Bu sahte semiz otlarının çiçeklerine bayılıyorum. Sahi gerçeği beyaz mı açıyordu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Bir kaç gün önce ektiğim maydanozlar çıkmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Bir çiçek hem bu kadar zarif hem de bu kadar güzel kokulu nasıl olabiliyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Sayın h_dogan dan gelen ve ekip ilkel balkon şartlarımda tam manasıyla sebze alamasam da tohum alabildiğim ve o tohumlardan ektiğim 5 kök arşın börülcem. Sevgili evdeçiçek, seninkiler ne alemde, bir fotoğraf paylaşsan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili uyap, gördüğün gibi hala tam olarak bardak sendromundan kurtulamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Ve bu günlük son olarak evden iki kare... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
NOT:Bu resimlerin tamamı dün 10 ağustosta çekilmişti, şimdi bahçede resmen cümbüş var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Yeni eviniz ve bahçe sayfanız hayırlı olsun. Yeni evinizde güle güle oturun, bahçeniz güzel olmuş, güle güle tadını çıkartın. Biraz geç oldu ama daha yeni fark ettim, çok şeyler kaçırmışım, tekrar hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Sevgili milla bu bahçe sizi baya uğraştıracak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili Milla; Bana gönderdiğiniz arşın börülcelerden sadece 4 tanesi çimlendi. Üzerlerinde iki tane börülce oldu, ismini bilmediğim (muhtemelen bit) siyah minik minik bir böcek bitkinin her yerini sardı. Bende diğer bitkilerime de sararlar diye börülceleri koparıp attım. ![]() ![]() Kudret narının bu kadar verimli olmasına çok sevindim. Meyvelerini afiyetle yiyin ![]() Saygılarımla ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Tekilanın yerinde olmayı kim istemez ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Sabah cümbüşünden bir kare ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın akçabardak. Sezona geç başladığımız için pek fazla bir şey yok ama zamanla daha güzel olacak inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arşın börülceyle olan deneyimine üzüldüm ama hiç olmazsa tohum alabilmişsin o da sevindirici. Zaten olmadı; bende, olmadı Sayın h_dogan da mutlaka 1-2 tohum vardır ![]() Sarıkız malesef tutmadı. Öyle sarkıcılara da çok ihtiyacım vardı aslında. Evin bir çok kısmı öyle sarkan çiçeklerle süslense çok güzel olacak. Elimde olanlar büyümesin diye hep bardaklarda ızdırap çektirdiğim çiçekler. Şimdi rahattalar ama küçük yere alışmışlar bir türlü serpilip büyümüyorlar. Cüce çiçeklerden oluşan onlarca saksım var ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Değil mi sayın resimsel. Ona imrenmemek elde değil. Dün bir baktım kapıdan başını uzatmış evdemiyiz diye sayım yapıyor. Sonradan farkettim ki cımcılık. Bize çaktırmadan bir koşu denize girmiş gelmiş. Buralarda hayatın tadını o çıkarıyor gerçekten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
sn.milla, öncelikle bahçeniz hayırlı olsun. iş tempomuzun yüksekliğinden dolayı bir çok projem hayal olmaktan öteye gidemiyor maalesef. bahçemde tavuk kümesi ve onlara bekçilik yapacak sadık dostu barındırmayı çok istiyorum. her girişimde bulunduğumda çevrem beni bu fikrimden vazgeçiriyor. her gün bahçeye gitmem gerektiği konusunu gündeme getirince vazgeçiyorum. aslında bahçede yaşamak istesek bahçe şartları müsait fakat işimiz ve çocukların şartları uymadığından şimdilik erteliyoruz. Her şeyin hayırlısı diyoruz ... Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de sıcaklardan dolayı istediğim pek çok şeyi gerçekleştiremedim ama onlardan asla vazgeçmiyorum. Siz de vazgeçmeyin. Hayal ve isteklerinize sıkı sıkı tutunun ki umutla hayata bağlanıp, mutlu olabilin. Bahçeli bir evde yaşamak gerçekten çok keyifli. Özel güvenlik elemanımız Tekila sayesinde çok güvendeyiz ![]() Sabah kahvem,i bilgisayarı aldım bahçeye geldim. Güzel bir esinti eşliğinde hem forumu geziyorum hem de bahçeye çok alışmış olan iki tane ağaç tavuğunun yem arama serüvenlerini izliyorum. Ben de en kısa zamanda üç tavuk almayı çok istiyorum. Onların gözümün önünde gezmeleri beni çok mutlu edecek. Siz de mutlaka yapabileceğiniz ilk anda hiç ertelemeden istediğiniz gibi bir düzen kurun inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
aslında bizdeki en büyük eksiklikte bu sanırım. bahçe civarında yerleşim yok .geceleri çok ıssız oluyor. eşim ister istemez ürküyor ve kalmak istemiyor. sanırım biz işe tekila gibi bir dost edinmekle başlamamız gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Kesinlikle böyle bir dost şart haklısınız. Çok büyük bir güven duygusu veriyor ve anlaşılmayan bir sadakatle bağlılar. İnanın ben evde yanlız dahi kalsam hiç korkmuyorum. Tekila kapının önünden 24 saat hiç bir yere ayrılmıyor. Tam bir teyakkuz halinde görevini yapıyor. İnşallah çok kısa zamanda bir dost edinirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Bahçenin bir köşesinde bana miras kalan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Patlıcanım çiçekde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Aleo lar şahane gözüküyor milla ablacım güle güle büyüt ![]() Soğuğa dayanıklımı barı kışı dışarda geçirdimi Hiç baya büyük çünkü evede girmez gibi duruyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|