Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TaşevliBahçe
sn.milla,
öncelikle bahçeniz hayırlı olsun.
iş tempomuzun yüksekliğinden dolayı bir çok projem hayal olmaktan öteye gidemiyor maalesef.
bahçemde tavuk kümesi ve onlara bekçilik yapacak sadık dostu barındırmayı çok istiyorum. her girişimde bulunduğumda çevrem beni bu fikrimden vazgeçiriyor. her gün bahçeye gitmem gerektiği konusunu gündeme getirince vazgeçiyorum. aslında bahçede yaşamak istesek bahçe şartları müsait fakat işimiz ve çocukların şartları uymadığından şimdilik erteliyoruz.
Her şeyin hayırlısı diyoruz ...
Saygılar...
|
Çok teşekkür ederim sayın TaşevliBahçe,
Ben de sıcaklardan dolayı istediğim pek çok şeyi gerçekleştiremedim ama onlardan asla vazgeçmiyorum. Siz de vazgeçmeyin. Hayal ve isteklerinize sıkı sıkı tutunun ki umutla hayata bağlanıp, mutlu olabilin.
Bahçeli bir evde yaşamak gerçekten çok keyifli. Özel güvenlik elemanımız Tekila sayesinde çok güvendeyiz

Sabah kahvem,i bilgisayarı aldım bahçeye geldim. Güzel bir esinti eşliğinde hem forumu geziyorum hem de bahçeye çok alışmış olan iki tane ağaç tavuğunun yem arama serüvenlerini izliyorum.
Ben de en kısa zamanda üç tavuk almayı çok istiyorum. Onların gözümün önünde gezmeleri beni çok mutlu edecek.
Siz de mutlaka yapabileceğiniz ilk anda hiç ertelemeden istediğiniz gibi bir düzen kurun inşallah.