![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Geçen gün sayın Betül bana dolu dolu bir kargo göndermişti. Paylaşım yapamamıştım. Gönül ister ki hepsini tutturalım.Hepsi tutmayacak. Yinede şanslıyım dopdolu bir kargo olduğundan aynı tür yavrudan birden fazladır.Sonuna kadar tutmaları için mücadele edeceğim. bazıları çok iyi durumda bazıları ise biraz yıpranmış.Pes etmek yok... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kargo devamı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Görüldüğü gibi sayın Betül dopdolu bir kargo göndermiş. Kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Görüldüğü gibi bir kaç gündür yoğun bir şekilde bahçe hazırlama durumundayız. Foruma az takılıyorum. Havalar sıcak gidince gecikme oldu bahçe hazırlığında ,marul tohumlarını henüz ekemedim sıcaktan çıkmayacaklar diye. Bugün akşam üstü bir miktarını ekip ,bir hafta sonra bir daha ,sonraki hafta bir daha olmak üzere 3 kademeli tohum ekmeyi planlıyorum. ![]() ![]() Ekilecek tohumlar ekim dönemi öncesi hazırlandı. Tasnifleri yapıldı. ![]() Artık hasatlar sona doğru geliyor. Çok sıkıntı olmaz ise azda olsa biber Şubat ayına kadar alıyordum bakalım bu sene nasıl olacak ,halen güzel ve yeşil duruyorlar ,bakıma devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Sabah sefası. ![]() Soğukluk çiçek açtı. Çiçeği güzel aynı kedi tırnağı benzeri,çoğaltmaya çalışacağım. Sanırım genel olarak soğukluk farklı renkte açıyordu çiçeğini. ![]() Yaprağı güzel sürekli koparmamıza rağmen inat etti ,sonunda çiçeğini gene açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|