![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Dışarıya çıktıkları anı yakalasam fotoğraflayacağım. Çok nazlılar beni görünce (magazinci sanıp ) içeri kaçıyorlar. )) Nasıl olsa yakalarım onları o zaman çekeceğim yakından. O kadar kış atlattık ,yaz atlattık çok çiçek kaybetmedim. Şu son zamanlarda sanırım bir hastalık geldi havadan aniden çiçek kayıpları oldu. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazı çiçekleri ise yedeklemeye çalışmıştım.Hepsini bir kontrol edeceğim.Aklımda olan hiç tohum almadığım petunyalar oldu. 2 yıldır baktığım petunya aniden gidiverdi. Ne çok sıcakta bıraktım ne susuz bıraktım. Anlayamadım.Paylaşım etkinliğinde petunya tohumu paylaşan arkadaşlar olunca hemen talep ettim. Tek üzüldüğüm pembemsi bir renkte olan karanfil vardı. Onu bulmam zor olacak. Tabi sağ olsun dostlar bir yandan da yenileri ,farklı çiçeklerle tanışma şansımız oluyor. Köklenmiş olan menekşeler tatile gittiğimde aşırı sulama nedeniyle bazılarını kaybettim. Sonra diğerlerini sürekli kontrol altına aldım. Bir gün baktığımda aniden 10 tanesi birden öldü. Kök çürümesi olmadı.Hızlı bir şekilde olduğundan anlamadım. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Abla tavşan ![]() abla ve yeni, yavru ![]() yeni yavru ![]() Siyah renkle daire içerisine alınmış alanda ,kına çiçeği kendi tohum kesesi içerisinde çimlenmiş ve dışarıya sürgün vermeye başlamış. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() Maydanozlar ![]() Lif kabağı ![]() Marul fideleri ![]() ![]() Karışık tohumlar. Tohumlar birbirine karışmış. Bende ayırmadım. Tere ,roka ,turp hepsini beraber ektim. Hep biz yemeyelim ,tavşanlarda yesin diye. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Artık kış geliyorum dedi. Bahçe için kullanım yollarını yaptık. Bu alanda kenarlarını taşlarla yükseltip, kum ,çakıl karışımı kullanarak yağmur ve çamurdan korunma yapmış olduk.Kışın sebzelerimizi almaya giderken kendimizi güven altına aldık. |
|
|
|
![]() |
|
|