![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Hasat devam ediyor... Frenk üzümleri ve frambuazlar toplanmaya devam... ![]() Kohlrabi (Alabaş) hasadı yapılmaya başlandı... ![]() Kıvırcık ![]() Kabak çiçekleri ve semiz otuların hasadı devam ediyor... ![]() Kabak çiçeklerin dolması yapılıyor... Yemeğe gelin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ama bu cümlede (ve fotoğrafta) ağır tahrik var ![]() Frenk üzümlerinden birkaç tanesini tohumluk olarak benim için saklar mısın rica etsem ![]() Bu arada hepsi harika görünüyor ama benim aklım da gözüm de kabak çiçeği dolmalarında kaldı, annenin (herhalde dolmaları sen yapmamışsındır) ellerine sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
frenk üzümlerinden tohum bırakırım olgunlaşanlardan ayrıca geçen yıl ben çelik batırdım 6 7 tane bir kaç tane yollarım size çelikten çok kolay kök oluşturuyor.. Aslında annemle birlikte yapıyoruz çünkü kabaklar bağda ekili ve çiçekleri eve getirene kadar kapanıyor tek kişi açıp çiçekleri doldurmak çok zor oluyor iki kişi biri açıp biri malzemeyi koyması çok daha pratik ve kolay oluyor... Bunun başka tarifleri de var bir kerede onu paylaşırım o benim daha çok hoşuma gidiyor... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() Frenk üzümünün acelesi yok zira memleketteki bahçemiz için istiyorum, malum ben apartman dairesine sıkışanlardan olduğum için kendim yetiştiremem maalesef... Şu bayram falan geçsin hele, bir ara haberleşiriz. Hatta tohum paylaşım dönemi muhtemelen yine lojistik merkezinde olurum, sen de muhtemelen paylaşım yaparsın, o vakit hatırlatırım tekrar. Çok teşekkür ederim. ![]() Ah bu mesafeler... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın A_Nomad; benim aklımda bulunsun ben tüplü fide gibi yapıp size iletirim.. Tohumları da ayırcam mutlaka ^^ Sayın Dutlubahçe; umarım bahçeler dolu dolu olduğu zaman denk gelir her zaman bekleriz ^^ Alıntı:
Sayın Yelizkahraman; teşekkür ederim ^^ |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Sayın dongyul; sizin gibi bilgili ve gönlü sevgi dolu biriyle görüşmek de benim için yeterince güzel. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birnefestoprak, tcm, telato |
|
|