![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Akşama kadar fide ektim . Birde yağmur yağmıştı . Ellerim ayaklarım çamur içinde . Eşime telefonu getir diye seslendim . Ses yok . Kapıyı araladım uyuyor. Ellerimi yıkadım . Saat yediyi geçmişti . Zaten bu hafta hep yağmurlu . Karanlık kasvetli . Acele de ettim . O yüzden çok güzel bir çekim olmadı .Ericam kendine geldi serpildi ,onu yaşatabildiğim için çok mutluyum. Ben fideleri çıkarıp dikiyordum . Baktım ölüyorlar . Nerede hata yapıyorum diye düşünürken . Sevgili Akçabardak sayfasında gördüm . Ektikleri toprağın sıktığını , aralamak gerektiğini . Hala hata yapıyorum Sevgili Münevver48 . Artık açtırıp ekiyorum fidelerin topraklarını . Galiba guaralar o yüzden öldüler . Ericayıda yeniden çıkarıp , açtırıp köklerini öyle ektim . O yüzden kendine geldi sanırım . Keşke biraz daha fazla alisyum alsaymışım . Hala varsa gidip almayı düşünüyorum . Gerçekten çok yakıştı kaya bahçesine . Hostalar büyümedi biraz onlarla ilgilenmem lazım .Minik kaya bahçesi gerçekten minik . Daha tamamlamadım , yine de senin için fotoğrafladım . Akşama eklerim , dışarı çıkmam lazım . Tohumdan yetişen çiçek fidelerimi ektim oraya pek minikler . Tekrar görüşmek üzere sevgiler . |
|
|
|
|
|
|