agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni15488Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-05-2015, 07:50   #1
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili aleydi, dün oldukça yoğun bir gün geçirdim. yorum yazmaya ancak fırsat bulabildim. kaya bahçen daha bir güzelleşmiş. alisyumlar çok güzel renk vermiş.çalıların formu harika görünüyor.ericanın büyüdüğü gözümden kaçmadı.maşallah hava şartlarını da göz önünde bulundurursak şahane bir görüntü yaratmışsınız. yeni yaptığınız mini kaya bahçesini de paylaşmanızı dört gözle bekliyorum. sevgiler..........

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-05-2015, 08:14   #2
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi, dün oldukça yoğun bir gün geçirdim. yorum yazmaya ancak fırsat bulabildim. kaya bahçen daha bir güzelleşmiş. alisyumlar çok güzel renk vermiş.çalıların formu harika görünüyor.ericanın büyüdüğü gözümden kaçmadı.maşallah hava şartlarını da göz önünde bulundurursak şahane bir görüntü yaratmışsınız. yeni yaptığınız mini kaya bahçesini de paylaşmanızı dört gözle bekliyorum. sevgiler..........
Canım Münevver48 cim . Ben kaya bahçesini senin için fotoğrafladım . Sen görmek istiyorsun diye . Teşekkür ederim ilgin için .

Akşama kadar fide ektim . Birde yağmur yağmıştı . Ellerim ayaklarım çamur içinde . Eşime telefonu getir diye seslendim . Ses yok . Kapıyı araladım uyuyor. Ellerimi yıkadım . Saat yediyi geçmişti . Zaten bu hafta hep yağmurlu . Karanlık kasvetli . Acele de ettim . O yüzden çok güzel bir çekim olmadı .

Ericam kendine geldi serpildi ,onu yaşatabildiğim için çok mutluyum. Ben fideleri çıkarıp dikiyordum . Baktım ölüyorlar . Nerede hata yapıyorum diye düşünürken . Sevgili Akçabardak sayfasında gördüm . Ektikleri toprağın sıktığını , aralamak gerektiğini . Hala hata yapıyorum Sevgili Münevver48 . Artık açtırıp ekiyorum fidelerin topraklarını . Galiba guaralar o yüzden öldüler . Ericayıda yeniden çıkarıp , açtırıp köklerini öyle ektim . O yüzden kendine geldi sanırım . Keşke biraz daha fazla alisyum alsaymışım . Hala varsa gidip almayı düşünüyorum . Gerçekten çok yakıştı kaya bahçesine . Hostalar büyümedi biraz onlarla ilgilenmem lazım .

Minik kaya bahçesi gerçekten minik . Daha tamamlamadım , yine de senin için fotoğrafladım . Akşama eklerim , dışarı çıkmam lazım . Tohumdan yetişen çiçek fidelerimi ektim oraya pek minikler . Tekrar görüşmek üzere sevgiler .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025