Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Güller yeni yeni açıyor sevgili Münevver48 . O yüzden pek bi mutluyum  . Bir de bitler rahat bıraksa gülleri mi daha bir keyifli açacaklar .Daha sardunyalar bile açmadılar , yeni yeni filizleniyorlar . Tek açan kartopu oldu . Oda bir hafta sürdü . Şimdi güller yavaş yavaş açmaya başladı .
Kaya bahçeme kadife çiçekleri , yüzlerce kadife çiçeğini dün söktüm . Bir kaç komşuya verdim kalanlar çöpe gitti ne yazık ki .Keşke tohum paylaşım gibi bir tarih belirlenip çelik, fide paylaşımı da olsa . Burada paylaşımda bulunsam kargo ücretine değmiyecekti , o yüzden teklif edemedim kimseye .
Kaya bahçemin en yakın zamanda fotoğrafını eklerim . Sana müjde veriyim ericam yaşıyor  .Pazardan aldığım minyatür güller 3 renk açtı sarı ,kırmızı , pembe  . Hostalar biraz yavaş büyüyor ama alisyumlar çok güzel oldular .Yeni bir kaya bahçesi daha yaptım köşeye . Bahçe hala düzene girmiş değil . Bu hafta sonu biraz daha çalışırsam toparlarım belki .Sevgiler
|

sevgili aleydi, senin adına çok sevindim.güllerin açışı ericanın yaşamasına, güllerin baş belası bitlerin çaresine bir an önce baksan iyi olur. daha yeni bit oluşmaya başlamışsa arap sabunu deneye bilirsin.öncelik ev yapımı ilaçlar diyoruz. olmadı çareyi kimyasal ilaçlarda arıyoruz.kartopu küçük olmasına rağmen güzel çiçekleri yakışmıştı bahçenize. ben seviyorum çiçeğini isterse bir gün açsın seyretmeye değer bir güzellik.
hııım, bak sen demek 2. kaya bahçesi de yapıldı. desenize bu iş hoşunuza gitti.artık tecrübelerinizden faydalanırız. eminim ikisinin de çok güzel olduğuna.zaten alisyum tam kaya bahçesi çiçeğidir.
bende havayı bulutlu görünce güneş olmayınca serin oluyor ya hemen soluğu bahçede aldım dikilecek fidanlar vardı peygamber çiçeği fidanı ölmez çiçeği ve şebboy fidanlarını diktim.sonrasında hava atıştırmaya başladı.rüzgar şiddetli esiyor balkondaki saksıları yere indirdim bir türlü havalar düzelmiyor. gündüz sıcak gece ayaz belki bu gece şiddetli yağmur yağabilir. inşallah zarar ziyan vermez. senden güzelliklerin devamını bekliyorum. sevgiler.