View Single Post
Eski 28-05-2015, 22:09   #447
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili aleydi, küçük kaya bahçen çok doğal olmuş. içine diktiğin çiçekler şimdi küçük olduğuna bakma büyüdüğü ve çiçeklendiği zaman gör sen ne güzel olacaklar. ellerine sağlık canım, tohumundan fidanından taşına kadar emek verilmiş bir bahçe.... senin güllerinde çok güzel. seviyorum bu gülleri, çok sayıda güle sahibim hala gözüm güllerde bana çok asil geliyor.sihirli gülüne bayıldım çok tatlı pembesi var. şimdi güllerin keyfini çıkarma zamanı sizde aleydicim bol,bol tadını çıkartın sevgiler..........

Sevgili Münevver48 ne zaman büyür ki bu çiçekler . Çok minikler . Ne zaman çiçeklencekler bakalım .Olsun tohumdan çiçek yetiştirebildim ya ,yine de çok mutluyum . Menekşenin yanındaki mülteciyi bahçe ye dikmiştim . Zinniaymış o . Bir tek o çiçek açtı . Nasıl mutlu oldum . Tohumdan yetiştirdiğim dördüncü tür . Kadife ,akşam sefası , aynısafa yetiştirmiştim . Sebze tohumları ve büyük tohumlu çiçek tohumları kolay yetişiyor . Minik tohumlar baya zor oluyor .

Eşim dün ( biz gülleri niye ekmiştik )dedi . ( Niye ) dedim . (Çiçeklerle uğraşmayalım , bahçenin keyfini çıkaralım diye ) dedi .Gülleri bende çok seviyorum . Demek ki çiçeksiz de olmuyormuş dedim .Teşekkür ederim güllerin ve bahçenin keyifli hali gerçekten . Zaten çalışıp çabalamamız da ondan değil mi . Oturup keyfini çıkarmak gibisi yok Hep birlikte inşallah . Sevgiler .

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön