![]() |
|
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Desteğiniz için çok teşekkürederim sevgili Münevver48 .Benim oğlumda 16 yaşında . Arkadaşı ona yavru golden hediye etmişti . O zaman apartmanda oturuyorduk ,büyüyünce bakamadık .Ablamın evi de bahçeli onlara verdik .Onu çaldılar . Bu ikinci kaybımız oldu . Andaç üzüntüsünü içinde yaşadı .Benden daha büyük hayal kırıklığı ve acı yaşadığını biliyorum.Geçen gün sokağa bırakmışlar bir rottweiler ,birde beyaz bir köpek o da ev köpeği .Çok kar yağdı yiyecek bulmakta zorlanıyorlar. Oğlum alalım bakalım dedim .Hiç olmazsa yaza kadar kapalı alan var. Gerçi alışacağımızı bırakamayacağımızı biliyorum . Last'ta böyle isterdi dedim .ama ikna edemedim . O hala kabullenemiyor ,tekrar canının yanmasından korkuyor .Ben hep ; ömürleri kısa yaşlanınca , ölünce çok üzülürüm diye düşünüyordum .Böyle erken kaybedeceğimizi hiç düşünmemiştim . Evet o yazıyı hem Last'ın anısına ,hemde can dostu olan veya sahiplenmek isteyenlere hitaben yazdım. Ki bizim düştüğümüz hataya düşmesinler . Veteriner seçimi çok önemli .Bunun yanında onlarla ilgili her şeyi araştırmak gerekiyor . Aşıları ,bakımı ,neleri yemiyecekleri . Yoksa sonuçları çok acı oluyor . Bizim yaşadığımızı kimse yaşamasın .Sizin kaybınız içinde çok üzüldüm . Sevgiyle kalın . |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|