Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
sevgili aleydi, last'ıkaybetmenize çok üzüldüm. senin acını bizde tarçınımızı 1,5 yıl önce kaybedince yaşadık.inanın evden yavru bir köpek değil bir insan ölmüş gibi canımız yandı.günlerce onun şımarıkları gözümüzüm önünden gitmedı.en zoru kendi üzüntümüz bir yana oğlumu avutmak için dökmediğim diller kalmadı.anne niye öldü benim köpeğim dedikçe acım ikiye katlandı. kimsenin yaşamasını istemem doğrusu böyle bir acıyı. dediğiniz gibi insan önce besleyeceği hayvan için iyice bilgi sahibi olması araştırması gerekiyor.
|
Desteğiniz için çok teşekkürederim sevgili Münevver48 .Benim oğlumda 16 yaşında . Arkadaşı ona yavru golden hediye etmişti . O zaman apartmanda oturuyorduk ,büyüyünce bakamadık .Ablamın evi de bahçeli onlara verdik .Onu çaldılar . Bu ikinci kaybımız oldu . Andaç üzüntüsünü içinde yaşadı .Benden daha büyük hayal kırıklığı ve acı yaşadığını biliyorum.Geçen gün sokağa bırakmışlar bir rottweiler ,birde beyaz bir köpek o da ev köpeği .Çok kar yağdı yiyecek bulmakta zorlanıyorlar. Oğlum alalım bakalım dedim .Hiç olmazsa yaza kadar kapalı alan var. Gerçi alışacağımızı bırakamayacağımızı biliyorum . Last'ta böyle isterdi dedim .ama ikna edemedim . O hala kabullenemiyor ,tekrar canının yanmasından korkuyor .Ben hep ; ömürleri kısa yaşlanınca , ölünce çok üzülürüm diye düşünüyordum .Böyle erken kaybedeceğimizi hiç düşünmemiştim .
Evet o yazıyı hem Last'ın anısına ,hemde can dostu olan veya sahiplenmek isteyenlere hitaben yazdım. Ki bizim düştüğümüz hataya düşmesinler . Veteriner seçimi çok önemli .Bunun yanında onlarla ilgili her şeyi araştırmak gerekiyor . Aşıları ,bakımı ,neleri yemiyecekleri . Yoksa sonuçları çok acı oluyor . Bizim yaşadığımızı kimse yaşamasın .Sizin kaybınız içinde çok üzüldüm . Sevgiyle kalın .