Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
 Sevgili aleydi yorumunuzu okumaya başladığımda inşallah Last'tan bahsetmez diye geçti aklımdan.  Çok üzüldüm.
|
Sizinde can dostlarını ne çok sevdiğinizi biliyorum sevgili YeniGine . Last bizi çok üzdü .En çokta onun derdine derman olamamak . Gözlerimizin önünde eriyip gitmesi bizi perişan etti .Çok yakınınızı kaybetmiş gibi acıtıyor canınızı .Yokluğu bir başka acı .Onunla hayal ettiğimiz ne çok şey vardı .İlk kar yağdığında napacağını merak ediyorduk.Bahar geldiğinde çimlerde yuvarlanmayı . Ne çok şey yarım kaldı .O fotoğraflar bebek halleri ,ama biz aldığımızda daha küçüktü .Bahçeye koymaya içimiz elvermedi ,Balkonda kaldı günlerce .Bebek gibi üç gün ağladı ,kaç kere kalkıp baktık .Çocuğunuz gibi oluyor .Markete gidince eşimle Last'a kemik alalım ,bisküvi alalım . Kulübesinin üstünü kapattıp ona yer yaptık . Kar yağınca dışarı çıkabilsin , bahçesi olsun diye . Kar o öldükten bir hafta sonra yağdı . kulübede üşür mü diye düşünüyorduk .kulübesine yalatım mı yapsak diye .O da evinizin bir ferdi oluyor .Günlerce ağladım ,ama ölümün çaresi yokmuş .Tek tessellim onun melek olması