![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen sinbas : 03-12-2015 saat 11:17 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Aleydi ablacım bahçen herzamanki gibi şahane görünüyor hele lilyum nasıl kokuyodur kim bilir ![]() Sayfanı işgal etmiş olmıyım ama abla bi haber vereyim ) A101 deki soğanlar düşüyor demiştim inanmamışlardı bu hafta yine düşmüş fiyatları geçen seneye nazaran biraz geç düştü ama olsun ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
[QUOTE=eneskrky;1424182]Aleydi ablacım bahçen herzamanki gibi şahane görünüyor hele lilyum nasıl kokuyodur kim bilir ![]() Sayfanı işgal etmiş olmıyım ama abla bi haber vereyim ) A101 deki soğanlar düşüyor demiştim inanmamışlardı bu hafta yine düşmüş fiyatları geçen seneye nazaran biraz geç düştü ama olsun ![]() Eklenti 587605 BU SAYFA AĞAÇLAR NET DOSTLARI TARAFINDAN HER TÜRLÜ PAYLAŞIMA AÇIKTIR ![]() Görüntüler yazdan sevgili eneskrky. Çektiğim fotoğrafları klasörlere alıp kaldırıyorum. Güller, soğanlılar vs. Bunlar paylaşamadıklarım. Yok bizde böyle şeyler hiç olmuyor sevgili Eneskrky . Sn telato'nun dediği gibi mağazalara da farklılık gösteriyor.Sadece nergisler , birde sarı lale kalmıştı. Laleyi 3,5 tl den aldım geçen hafta.Yine de haber verdiğin iyi oldu. Çıktığımda bakarım yine. Asıl tohumlar çok güzeldi geçen yıl. Hem miktarı fazla hem tazeydi. Umarım geçen yıl ki tohumlardan satarlar yine. Senin adına sevindim. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
.Müzik konusu iyi oldu. Çok sevdiğim bir parçayı paylaşıyım dedim dün. Videoyu yükleyemedim. Yardımcı olursanız sevinirim . |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bence hiç uğraşmayın youtube de hazır yüklenmişi vardır. ordan link alır müzik bölümüne eklersiniz.Ayrıca bahçe, balkon vs. sayfalarına yönetimin müzik yükleme yasağı var müziği sadece müzik bölümünde paylaşılsın isteniyor. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
Bazen mağazadan mağazaya farklılık gösterebiliyor, Bende bugün baktım 3,50 tl idi. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazdan.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
|
Bu sabah aleydi'nin bahçesinde dolandım, güzel çiçeklerini inceledim, eşinin yaptığı güzel çiçeklik çok da hoşuma gitti. Yazışmalar çiçek soğanlarına gelince bir hatırlatma yapmak gereğini duydum; bu sıralar gerek marketlerde gerekse büyük avm'lerde çiçek soğanları satışları çoktur. Kimisi taze kimisi eski soğan olabilir. Sizler seçerken soğanı tutun yani poşet içindeki soğanı biraz sıkmaya çalışın, sert ve diri olsun. Yumuşamış soğanları almayın. Genelde poşet içinde çabucak bozulabiliyorlar. Ben alırken poşetin içini incelerim, soğanın diri olmasını hatta uyanmış olmasına dikkat ederim. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstelik Alırken sizin dediklerinize de dikkat ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Yarım saat sürdü belki . Benden başka kimsede soğanlarla ilgilenmiyor. Rahat rahat seçtim aldım .Onlarca soğanlı çiçek ekmiştim. Bu yıl yerlerini değiştirmek için çıkardım. Çoğu çürümüş. Çok azını bulabildim.Yazın otomatik sulama olduğu için ekili bırakamıyorum bahçede. Söktüğümde çok verimli saklayamadım. Soğanlılarla biraz başım dertte .Memnun oldum bahçemi ziyaret etmenizden Güler hanım, teşekkür ederim. Eşim ahşaptan salıncak, sandalye, masa, bank vs yaptı. http://www.agaclar.net/forum/attachm...93179988_n.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...85122548_n.jpg |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf yükleme rekoru kırıcam bu gidişle. Umarım sıkılmıyorsunuzdur arkadaşlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Bazılarını hiç yayınlamamışım . ![]() Bunlar nedir bilen var mı? Alt bahçedelerden birinde gördüm. Sahipleri olsa soracaktım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Kadifelerin altındaki 2. fotoğraftaki bilemediğin meyveler sanırım Gojiyberye benzettim ben. Yakından çekseydin daha net anlaşılırdı aleydiciğim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin zayıflattığını okumuştum ablacım. Bende yetiştirsem diye düşünüyordum. Sonra soğuklara dayanmaz diye düşünmüştüm. Şimdi baktım -27 lere dayanıyormuş. Gojiyberye ( kurt üzümü). Pazar günü seraya gitmeyi düşünüyordum. Umarım vardır teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Rica ederim, karasal iklime dayanıklı olduğunu bilmiyordum şimdi öğrenmiş oldum, geçen sene etkinlikte tohumları paylaşılmıştı, ben de talepte bulunmuştum, benim kiler şimdi fide halindeler, bahçeye indirmedim, kışı saksıda geçirsinler baharda bahçeye indiririm. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Videonun nasıl ekleneceğini aşağıdaki linkte anlatmaya çalıştım. Eşinize teşekkürlerimi ve selamlarımı iletin. kesinlikle o bana salıncak yaparken bende ona mangal yakarım. http://www.agaclar.net/forum/sohbetl...tm#post1424448 http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...tm#post1424451 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
.(Sizin canınız sağolsun Sn Sİnbas , Mehmet Rasim için salıncak yapılır) ). Dedi eşim. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Bazılarını tamamen unutmuşum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gül sevmem (dikenli bitkilere gıcık oluyorum sadece, kan davası gütmüyorum onlara ), fakat bu sarı güller ışığından mı (senin ya da gülün ) nedir çok hoş duruyor fotoğrafta. Emeğine sağlık...Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İsmim Ayşegül. Kimliğimde Ayşe yazıyor. Akrabalarım eş dost Ayşegül derler, hatta daha yakınlarım gül diyenler var. Artık dikenli de olsa seversiniz diye düşünüyorum . Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Kış geldi. Artık sadece evdeki çiçekler var. Ben tohum ekim zamanı gelene kadar bu görüntülerle avunuyorum. Bahçeye çıktığımda öyle çok fotoğraf çekiyordum ki. Ancak yarısını foruma aktarabilmişim. Bu güzel görüntüler kalmış. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2015
|
Sayın aleydi bu güzel çiçekleri bize yüklediğinize çok memnun oldum gözlerim bayram etti mevsim kışa girsede gözler hep o güzellikleri arıyor Saygılarımla . |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|