![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Lisiler yavaş yavaş açmaya başladı. Çok güzeller, Sn kgursana çok teşekkür ederim beni bu çiçekle tanıştırdıkları için. Fidelerin hepsi çok sağlıklı büyüdüler. Hediyeleri ben, üç gün sonra diktiğim için ve kutunun dibinde kaldıları için kaybettim. Yine de ince düşüncelerinden dolayı sağolsunlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Bitürlü yetiştiremediğim lisi .. İmrendim doğrusu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Ağaç Dostu
|
Açıkcası bu kadar güzel bir çiçeğin bu kadar kolay yetişebilceğini bende hiç düşünmemiş. Özel gübrelerle gelince korkum bir kat daha arttı. Sonra sevgili Akçabardak ablam ahır gübresi kullandığını söyleyince, bol bol kullandım. Sonuç çiçekler bir bir açmaya başladı. Uç alma yöntemiyle kopardıklarım, daha bir tomurcuklandı. Biraz yüksek dereceli toprak istiyor hepsi o. Diğer renkleri içinde sabırsızlanıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Bahçe sadece çiçeklerin veya sebze ve meyvelerin işgal ettiği yer değildir bence Bahçenin bendeki tam karşılığı HUZUR.dur Ellerinğize sağlık insan böyle bahçede huzur bulmaz mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Enes'ciğim bir yandan durumlarına üzüldüm ama diğer yandan da anladığım kadarıyla sağ salim aynı durumda duruyor olmaları sevindirici, ümidini kesme derim, sonbaharda çiçeklerini mutlaka açacaklardır ve çok güzel olacaklar, şu anda benim de yetiştirdiklerimden minikler var büyümeye çalışıyorlar, Eylül başında bahçeye indirmeyi düşünüyorum geç dönem için. Sıcaklar yüzünden etkilenmiş olabilirler, o yüzden sakın söküp atmayın Eylül-Ekim gibi açacaklardır, umarım beni yalancı çıkarmazlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Ağaç Dostu
|
tamamdır ablacım umudumu tekrar kazandım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili aleydi dün kafam biraz karışıktı, yorumlar yapamadım beğeni tuşuna basıp geçiştirdim. Bu gün yorum yapmadan geçemezdim. Bahçeni görmeyeli epey ilerlemeler kaydetmiş, çiçekler coşmuş, güllerin, kozmoslar rengarenk, alisyumlar hepsi, hepsi hangi birisini saysam ki. Salıncak çok güzel olmuş ellerinize sağlık ve tabii ki salıncakta oturan o güzeller güzeli sevgili Adalet Hanımın dediği gibi gencecik bir hanımefendi, maşallah çok tatlısın, huzurla, sağlıkla, sevgiyle bahçenin de salıncağında tadını çıkarmanız dileğimle. Her şey gönlünüzce olsun, sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
ve ya Sevdim Bir Genç Kadını (Sacettin Tanyerli) https://www.youtube.com/watch?v=EPrhCjm-iQY işte o zaman ben bahçe ile bütünleşiyor ve gerekli huzuru yakalıyor ne kadar zaman geçtiğini farkında olmuyorum... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-08-2015
|
Benim balkonumda bhut jolokia biberim var dunyanin en aci biberi bu ciceklendi ilk cicegini acti. Aradan 2 gun gecti sabah uyandigimda baktim cicek dusmus neden acaba moralim bozuldu yardimci olun lutfen . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın resimsel, mesajınızı okudum. Misafirler geldi aniden yorum yapamadan çıktım. Kusura bakmayın. Hatta yazdıklarımı masa üstüne kaydettim. Sayın resimsel ne güzel ifade etmişsiniz.Sabah uyanıp verandaya çıktığımda çok mutlu oluyorum. Hemen bahçeyi dolaşıyorum.Kuşların cıvıltısı, yemyeşil çimenler, rengarenk çiçekler, arılar , kelebekler. Komşuların günaydın sesleri. Bir de hava güneşliyse, değmeyin keyfime durumları ![]() Gelen misafirlerde aynı şeyi söylüyorlar, çok huzurlu. Bütün çabamız huzurlu ve mutlu yaşamak değil mi. Teşekkür ederim. Bende sizin o güzel bahçenize hayranım, beslediğiniz canlılarla, temizlik. bakım. düzen ve ışıl ışıl.Sizin de emeğinize sağlık. Güzel ülkem içinde barış ve huzur diliyorum. Sevgilerimle. Düzenleyen aleydi : 10-08-2015 saat 19:54 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sabah misafirim vardı. Az önce diğerlerini geçirdim ![]() ![]() Düzenleyen aleydi : 10-08-2015 saat 19:55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili aleydi, nezaket zarafet ve üstüne bir de duyarlılık, teşekkür ederim. Sabah selam verdiğimiz kimi insanlar karşılık vermekte nazlanırken; siz bir mesaja cevap verebilmek için çırpınmışsınız, diyecek fazla bir şey yok. Sizinle arkadaş, komşu olanlar çok şanslılar,sanal olsa bile arkadaş olduğum için ben de şanslıyım ![]() Düzenleyen resimsel : 10-08-2015 saat 13:44 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Senin yokluğunda bahçem başka bir havaya büründü ablacım. Çörekotu çiçekleri soldu. Tohum yapıyorlar. Diğer yandan cosmoslar, yıldızlar, liliumlar, lisiler açıyor. Bir kaç ay önce adını bilmediğim çiçekler bahçemde . Bu forum, sizlerin sayesinde, bahçem renklendi. Arkadaşlığınız, desteğinizle,bahçemde ki güzelliklerle, huzurlu ve mutluyum. Hep birlikte sağlıklı, huzurlu,bol çiçekli günlerimiz olsun. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen aleydi : 10-08-2015 saat 20:35 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen aleydi : 10-08-2015 saat 19:56 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Akşam sefaları, en kalenderlerden biri. Her sene hiç üzmeden kendiliğinden çimlenip çiçeklenen, rengarenk çiçekleriyle. Vefalı bir dost gib ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
Balkon görüntüleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
|
Ordan, burdan, şurdan ![]() Acem halısının çiçekli hali çok güzel ![]() Sarı şekerler ![]() Sabah sefaları ![]() Bahçeye ektiğim sardunyalar daha mutlu ![]() Sarılar kırmızılar köşesi çoştu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
|
Ordan, burdan, şurdan en güzel burası ![]() havasını solumak ne kadar güzel olurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet tıpkı sizin o güzel bahçenizde ki gibi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
|
Bu görüntüye bayılıyorum. Güllerin hep birden açması, mis kokularıyla, rengarenk görüntüleriyle, izlemeye doyamıyorum ![]() ![]() Düzenleyen aleydi : 13-08-2015 saat 20:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
|
Düğme çiçeği, dün pazardan aldım bu güzeli. Tohumdan ektiklerim sarı kırmızıydı paketin üzerindeki fotoğrafta. hiçbir belirti yok, çıkan olur mu acaba, neyse ümidi kesmemek lazım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-08-2015
|
inanılmaz bir şey.Tek kelimeyle huzur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Dün inanılmaz güzel bir şey oldu. Kaya bahçesindeki otları temizlemek için araladığımda ( malum kaya bahçesini cosmoslar istila etti.) bir de ne göreyim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
|
Sn ömerlk forumda yeni üyesiniz galiba. Hoş geldiniz foruma ve bahçe sayfama. Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Çok daha güzel bahçe sayfaları var forumda. Benim bahçemde çok huzurlu , çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili aleydi bir zamanlar ben de pembe düğme çiçeğini yetiştirmiştim ama beyazını ilk defa görüyorum, ne kadar güzelmiş beyazı, ben yetiştirdiğimde uzun saplarıyla kesip bir iple bağlayıp çiçekleri aşağıya gelecek şekilde gölgede kurutmuştum, kuruduktan sonra bir vazoya koymuştum, öyle de güzel duruyorlar, pembe ve beyaz bir arada çok hoş görüntü olur sanırım. Bu arada güllerin hepsi birden açınca rengarenk tam bir cümbüş olmuş. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben yurtdışından tohum almıştım,paketin üzerindeki fotoğrafı beğenip. Adını bile bilmiyordum. Türkçe ismini bulamadım. Sonra sevgili Münevver48'in bahçesinde görünce öğrendim. Tohumları artık çok sıkıldığım için ve geç geldiler.Bahçeye öylesine serptim. Görünürde bir şey yok henüz. Süpriz yapıp çıkarlar mı bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Güller gerçekten harika oldular teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hatta kuruduktan sonra ilk açmış çiçeklerinden tohum bile alabilirsin, sonra da kurumuş hallerini vazoya koyabilirsin. Amaç sadece saplarının düzgün kuruması, çiçekleri zaten plastik gibi kuru çiçek için çok müsait bir çiçek. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|