![]() |
|
![]() |
#571 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Kendi çıkan en vefalılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
|
Bu fotoğraftaki çiçekleri bilen çıkar mı arkadaşlar. Ne ektiğimi unuttum. Daha çok var, bu durumda olan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Bende bilemedim ne olduğunu. Akşam sefası aşırı yayılıyor.Bıraksak başka çiçeğe yaşam hakkı tanımayacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Akşam sefasıyla kadife çiçeği çok yayılıyor gerçekten. Koparıp atmak zorunda kalıyorum üzülerek.Dediğiniz gibi diğer bitkilere yaşam hakkı tanımıyorlar. Saygılar, selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Ben narenciye filizlerine benzettim. Acaba portakal, limon, mandalina ya da benzeri bir şeyin çekirdeklerini ekmiş olabilir misin? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Milla , o tür bir şey ekmedim. Kiraz, vişne, kayısı yediğimde çekirdeklerini bahçeye saçıyorum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili aleydi, ben görmeyeli ne güzel olmuş. güllerin çok güzel. kaya bahçen harika canım.kendi çıkan çiçekleri daha çok seviyorum birde haberin olmadan sürpriz çiçek açarsa değmeyin keyfime. birde şu fideler acaba diyorum alev çiçeği floks (fhlox) olabilir mi? bazılarının yaprak formları çok benziyor. karışık da olabilir. aslında bende merak ettim sevgili milla gibi. hadi güzel bir çiçek fidanıdır diyelim. alev çiçeği de çok güzel çiçektir. olmasını isterim üstelik renk yelpazesi de oldukça zengin .bahçene de yakışacaktır sevgili arkadaşım. sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Söylediğin bitkiye benzer bir şeyler ekmişim. Aromatik bitkilerde ekmiştim. Gerçi yaprak yapısı benzemiyor. Diğer merak ettiğim çiçek açtı. Onu da yüklerim gece umarım ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tilki Mete küpelileri nihayet ekleyebildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Neşecan'ın yer açelyası olabilir dediği güzel açtı. Bir kısmını ön bahçeye şaşırtmıştım onlarda açmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerim, büyüdüler ve çiçek açmaya başladılar. Sevgili Sudenur ve Sdurul ablacım bana sukulent sevgisini aşıladıkları için teşekkür ederim. Kum dökmesem daha mı iyiymiş. Sn Cemonun kumlar içindeki sukulent ve kaktüslerini görünce bende saksılara kum döktüm. Hata mı ettim acaba? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Tekerlektekiler hariç ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap94 gelen kış sümbülüm. Yerini ve yağmurları pek sevdi. İlk önce göbeğe ekmiştim. Güneşi çok sevmediğini görünce güllerin arasında gölge bir yere aldım. Adı üstünde kış sümbülü :9. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
|
Bu yıl güller öyle çoşkulu açtı. Bazıları hasta oldu, kışın karda kırıldı. Kalanlar çok güzeller . Fotoğraflara yansımayan renk ve koku güzelliği hakim bahçeye. ![]() ![]() ![]() İki güzele üçüncü güzel eklendi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili aleydi bahçeniz gerçekten çok coşkulu olmuş, güller çok güzel açmışlar, bakıyorum sukulent hastalığı size de bulaşmış, devamı da gelir artık. Sevgili aleydi 584. mesajın ilk fotoğrafta ki bitki kış sümbülü değil, kış ortancasıdır ben böyle düzeltiyorum ama umarım bana gücenmiyorsunuzdur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Akçabardak gücenmek olur mu. Çok teşekkür ederim. Kış sümbülü de nereden çıktıysa ![]() Sukulentleri sevgili Sudenur sayesinde tanıdım. Sdurul ablacım tarafından daha çok benimsedim. Bu sene için artık, çiçek yok ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ( Eğer büyük olduysa alıntı yapmayın ![]() Bişi yapmıyorum ki sadece suyunu eksik etmiyorum hergün kontrol ediyorum genelde de az az da olsa hergün su döküyorum ![]() ![]() ![]() Sağlam yere kadar budaya bilirsin budama zarar vermiyor ben beğenmediğim dalları bile kırıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
Benimki de bu renk açmış. Uğurlu geldi galiba sevgili mete. İlk defa bir küpelim açmış oldu. Bugün yine gidiyim almaya dedim. Sonra nereye ekeceksin, yeter diye kızdım kendime.Bir de kışın onlara evde yer bulmak mesele. Sen resimleri niye küçültemiyorsun. Daha önce uyarı almıştım Sn Malina'dan, farklı bir uygulama göstermişti oğlum, meğer site içinde ki duruma göre yükleme yapmak gerekiyormuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Dün 5 km yol gidip sizler için bunları görüntülemek istedim. Yolda gelirken görmüştüm bu hazeranları. Akşam saat 7 de. Elimde fotoğraf makinası, hava zaten kapalı, Koşturuyorum. Koşa koşa fotoğrafladım. Biraz da aceleye geldi. Bir ksmını söküp eve getirdim. Ertesi yıl belki tohumları dökülür açar. Galiba, yabani hazeran, yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Diğerlerinin isimlerini bilmiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen aleydi : 17-06-2015 saat 15:28 Neden: kelime hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Ağaç Dostu
|
Kır çiçekleri devam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Topladığım taşlarla yaptığım bir köşe. Taşların bir kısmını satın almıştım. Oysa etrafta çok güzel taşlar varmış. Biraz daha düzenleme istiyor. Etrafına yapı marketlerden, ağaç alıp yaosam mı diye düşünüyorum. Daha güzel saksı veya toprak kaplarla, biraz daha güzelleşebilir. Ortasına da zinniaları mı diksem diye düşündüm. Önerilere açığım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2012
|
bende küpeye bakamıyorum sanırım. aldığımda kocaman bir saksı idi şimdi yarısı kurudu resmen. sıcağı ve güneşi sevmiyorlar. bende güneş almayan kuzey bir yere çıkardım havalar ısınınca şimdi biraz biraz. çiçeklendi. birde aldığım seraya sordum. benim küpelim hiç büyümüyor diye budanması gerekiyor gelişmesi için dedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Hiç demiyonuz resmi niye yükledin resmi yüklemiş yazısını yazmamışım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Biraz sabır büyüyecektir ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bakalım bugün bir tanesi çiçek açtı. Umarım diğerleri de açarlar. Bu çiçeği çok seviyorum sn glcn06 lakin nazlı biraz. Şimdilik hava çok güneşli değil. Bundan sonra daha dikkat ederim. Küpeliler de budamayı bende çözemedim. Çiçeklenmeden önce çimdiklemek gerekiyormuş galiba. Benim aldıklarım hep tomurcukluydu. Susuz kalmayı da sevmiyorlar.Çiçeklerinde huyu suyu var ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hazeranlar harika getirip diktim. Kır çiçeklerini yaşatmak zor. Olmazsa 10_15 gün sonra gidip oradaki üst topraktan almak lazım tohumlar karışmıştır ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|