![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Alıntı:
2014 yılında her şey verimsiz bir şekilde giderken burayı keşfetmem, buradan edindiğim bilgiler, tohumlar, daha sonra yapılan araştırmalar, okunan kitaplar, deneme ve yanılmalar neticesinde ve bu yıl yaklaşık 4 aydır verilen emeklerin karşılığı gelmeye başladı. Henüz hedeflediğim bir çok şeyi gerçekleştirmesem de artık birinci vitesten ikinciye attım diyebilirim. Darısı önümüzdeki yıllarda diğer viteslere. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
24 Temmuz Resimleri
Domates resimleri paylaşmaya devam. Sarı domates açık konuşmak gerekirse lezzetini pek beğenmedik. ![]() Sayın Birnefestoprak' tan gelen 1884 Purple domates. tatlı, sulu ve etli bir çeşit. ![]() Cherokee domates. Lezzetli bir domates ama dört kökten üçü hastalandı. Pek dayanıklı değil mi yoksa rastlantı mı bilemedim. ![]() İlk kez geçen yıl diktiğim ve lezzetli bol sulu pembe domates. ![]() Ve son olarak bahçemizin vaz geçilmezi rahmetliden kalma Pınarhisar domatesi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
24 Temmuz Resimleri 2
Bu yıl ilk kez denediğim Zengarden' dan gelme Sakız Adası salkım domatesi. Hafif mayhoş lezzetli ve verimli bir tür. ![]() Ve domatesler yarışıyor. Üçüncü 392 gram ağırlığıyla Heybetli. ![]() İkinci hastalıklı olan bitkiden Cherokee. Normalde bu kadar olmaması lazım hastalıklı olduğu için mi yoksa çapraz tozlaşma mı bilemedim. 448 gram. ![]() Ve şimdilik birincimiz. 472 gram ağırlığıyla pembe domates. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
24 Temmuz Resimleri
Ve büyük hasat başladı. Bu haftanın yıldızı domatesler. Yaklaşık 17 kg toplamak kısmet oldu. Salatalık, Halep karası patlıcan, kıl ve dolmalık biberler, biraz salatalık ve Swiss chard. Amerikalılar pek bir hastası sanki görelim bakalım, nasıl bir şeymiş. ![]() Bu haftanın kapanışını en hoşuma giden görüntü ile yapayım. Renk cümbüşü oluşturan farklı lezzette domatesler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|