Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM
Bu yıl tonla acı biber ektim ancak ilk önce arnavutlar oldu, aslında tam da oldu sayılmaz, kızarmadılar, ama ben de öyle yiyorum, acılığı yerinde, herhalde beklemeye gerek yok
Manzara pek güzel.Hanımla emeklilik hayalimiz, küçük bir balıkçı kasabası, yayla zamanının haricinde burada yaşayıp, hava şartları uygun olduğunda ufak bir tekneyle balığa çıkmak. O zamana bizler kalır mıyız, biz kalsak böyle yerler kalır mı, hadi hepsi tamam da denizlerde tutulacak balık kalır mı?
Son söz: 'Kul plan yaparken kader gülermiş'
|
Aslında Arnavut biberleri bana çok acı geliyor, ama etli güzel bir biber. Közleyip yoğurtlu olarak ya da turşusundan bir parça bağıra çağıra yemeye çalışıyorum. Benim ideal acılığım balık biber ya da jalapeno.
Eskiden teknemiz vardı baya güzelde balık yakalardık. Tabi artık pek yok gibi. Ama hedefim emekli olunca yine bir tekne almak. Hayırlısı bakalım.