![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene tarifini Sayın İsmail Kuzucu vermişti mutfak bölümünde ![]() http://www.agaclar.net/forum/icecekler/37934.htm Buldum buldum, işte tarif, lakin yaprağı ile yapmış bu sefer ![]() Düzenleyen Mücevher Çalısı : 03-08-2016 saat 13:37 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Yan bahçede az önce görünce üstteki şerbet ile çakıştı kafamda ve şimşekler oluştu. 'Bu ney yav böyle' deyip sezon başı sökeceklerdi reyhanları, kocaman olmuşlar şimdi. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Haklısınız, benim mutfaktan anladığım da bu kadar işte Çayın tarif sayfasının son mesajında da sorulmuş sizin sorunuz, gözümden kaçmış...Aşağıda aktardığım tanımlar kendim için (Sayın İsmail Kuzucu'dan bu sebeple özür dilerim )...Çay, işlenmiş bitki yapraklarının kaynatılmasıyla veya haşlanmasıyla elde edilen bir içecek türüdür. Vikipedi Şerbet, şekerli, ballı, güllü, baharatlı veya meyve aromalı ferahlatıcı içecek veya tatlı yapımında kullanılan şekerli sıvı. Şurup sözcüğü de sık sık şerbet ile aynı anlamda kullanılır. Şurup, kaynatılarak yoğunluğu artırılmış içecektir. Şuruplar suyla inceltilerek şerbet haline getirilirler. Vikipedi |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Siz sınava kolay sorudan başlamışsınız bulursunuz tabi. Esas soru buydu, onu çözün bakalım. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|