![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ürün adı: Hümik ve Fülvik asit içiren organik toprak düzenleyici piyasada aşırı derecede benzer ürünler mevcut. Ben biocan pelet ürününü kullanıyorum. Pelet halinde olduğu için dağıtılması çok kolay oluyor. Bunun toz olanıda mevcut, onun fiyatı sanırım 15 liraydı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Acer plaetum (tam ismini yazamamış olabilirim) Kırmızı yapraklı akçaağaç ta deniyor. Tohum aldım çimlendirmesinin zor olduğunu okudum. Soğuk katlama yapmadan Gibberrik asitle çimlendirmek istiyorum. Ne kadar doğrudur bu GA3 madde ihtiva eden köklendiricinin komplikasyonu nedir, zararlı olabilir mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıca: http://www.agaclar.net/forum/fidan-v...ik-asi/758.htm Forumda bunun için çimlendirme yerine bitki gelişim düzenleyici olarak adlandırılmış. Düzenleyen İsmail Kuzucu : 24-01-2015 saat 19:00 Neden: Link eklendi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Tozun dağıtılması kolay olmayabilir ancak dağılması (emilimi) daha kolay olmaz mı, fiyat kazanç olarak da bakarsak (etkinliği pelet ve toz olarak aynı ise) toz olanı almak mantıklı değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim ekim yaptığım alanlar parça parça olduğu için mart ayında tüm alana atıp ekeceğim yerleri sonradan parça parça çapalıyorum. Fide döneminde de sıvı olarak desteklediğim için nisan ayına kadar hepsi erimiş oluyor. Bu gibi ürünleri herkesin mutlaka bahçesinde tarlasında kullanması gerekli diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|