![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Harika bir bahçe sayfasını daha bitirdim , muhteşemdiler , teşekkürler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Harika bir bahçe. Hele orkideleriniz, tam seyirlik. Sağlıkla kalın.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili f.okan hoş geldiniz nerelerde kaldınız uzun bir süre yoktunuz özlettiniz kendinizi, önemli bir şey yoktur umarım. Yine güzel bitkiler fotoğraflar maşallah yılbaşı çiçekleriniz rengarenk, orkideler hepsi de muhteşem, merakla devamını bekliyoruz kolay gelsin. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
selam
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Çok çok geçmiş olsun, havalar burada da serin gidiyor doğru dürüs kış olmadı yağmur da yoktu, Mayıs ayı biraz yağmurlu geçiyor. Artık mevsimler de şaşırdı. Kendinize iyi bakın selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın f.okan, Acaba tohumları nereden aldınız?Benim de çok sevdiğim çiçeklerden biri clivia.Bilgi paylaşırsanız belki benim de alma şansım olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumlar kendi clivialarimdan, Tohumdan üretimi biraz meşakkatli, uzun zaman ve sabir gerek. Degisik türler üretmek icin USA ve Çin'den tohum kapsülü almisligim var fakat Türkiye'den alim işlemi nasil olur bilmiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Hepsine maşallah, emeklerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Nasıl beğenemeyebiliriz ki? Maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık. Merak ettim, kızımızın kuş evlerine kuşlar gelirler mi acaba? Zira özel gayretlerim içersindedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
begendiginize sevindim. Kus evlerimizin bir tanesinde dört tane yavru var, ama digeri simdilik bos. Sanirim yuvanin kapisinin boyutuyla alakali, birtanesininki digerine göre daha kücük, o boyutlardaki delikten gecebilecek kus cinslerinden bu cevrede olmayabilir. Yavrularini korumak icin sadece kendilerinin gecebilecegi darlikta olan yerleri seciyorlar. Yinede umutluyuz bekliyoruz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili f.okan harika bir bahçe yaratmişsınız.seçmiş oldugunuz çiçek çeşitleriyle zevkinizide ortaya koymuş ve mükemmel bir görüntü yakalamışsınız.ellerinize emeğinize ve gönlünüze sağlık.bundan sonra sık sık bahçenizi zevkle ziyaret ederim.size bol çiçekli güzel günler diliyorum.sevgilerimle selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu güzel sözleriniz icin cok tesekkür ederim, elimden geldigince birseyler yapmaya calisiyorum, bahcede yapilmasi gereken cok is var hala, bir kösesinde toprak yigini var, kepce kiralayip kazilmasi ve atilmasi lazim, yere dikilmesi gereken bir cok bitki saksilarda bekliyor. Insallah bu yaz düzene sokabiliriz biraz. Gelismeleri eklemeye devam edicem, ziyaretinize memnun olurum herzaman, sevgiyle kalin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
kuş yuvalarınız çok güzel olmuş.el becerisindede hamaratsınız.maşallah. bende kuş evi boyadım. balkonuma astım. daha gelen giden yok.fotoğrafını çekip en kısa zamanda balkon sayfamda görüntülerim.susak kabaklarındanda kuş evi çalışmam oldu onuda bahçe sayfamda bir örneğini görüntüledim.emek verilmiş çalışmalara bayılıyorum.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili f.okan; Bahçe sayfanız hayırlı olsun, epeyce geç kalmışım keşfetmekte. İlk sayfadan başlayıp hızlıca bir göz attım bahçenize, o ne...? Waaoooooowwww......!!! Tüm kalbimle tebrik ediyorum sizi ve tabii ki en büyük yardımcınız olan eşinizi. Tohum sevdanıza bayıldım, aşamaları kaydetmeniz büyük kolaylık ve yardım olacaktır üyelere. Bir çok güzel bitkiyle de tanıştım sayenizde, benim 10 yıldır didinip uğraşıp bir türlü yapamadıklarımı bir kaç yılda siz başarmışsınız. Alkışlıyorum ![]() Ayrıca; Mükemmelliyetçiliğiniz de gözümden kaçmadı, fotoğraflar ustaca açılardan, net ve çok keyifle seyrettiriyor kendilerini. Yani iyi ki burayı buldunuz, iyi ki üye oldunuz ve bahçenizin güzelliklerini bizlerle paylaştınız. Hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
begendiginize cok sevindim, cok icten ve Samimi biri oldugunuzu hissettim. Böyle yorumlar alinca insan kendini cok iyi hissediyo, tamam diyorum Dogru insanlarla Dogru yoldayim. Birbirini tanimayan bir cok kisiyle ayni Sevda ugruna burada tanisiyoruz, farkinda olmadan koskoca bir ailenin üyeleri oluyoruz. Begeni ve yorumlar büyük motivasyon oluyor gercekten. Bu yolda uzun zamandir yol alanlardan ögrenecek daha cok seyim var. Insallah hersey gönlümüzce olur, Allah hepimize bu güzelliklerin sefasini sürebilecegimiz nice uzun saglikli yillar nasip etsin. Yürekten söylüyorum; HOSBULDUM ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili f.okan sizi yeniden görmek ne güzel... Ah bu Almanya'nin yagmurlari soguklari yokmu, agiz tadiyla birsey ekip dikemiyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bende sizlerle yeniden bulusmaktan cok mutluyum. Almanya`nin havasi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili f.okan alıntı yaptığım fotoğraflardan en alttaki küpeli değil mi? Ben mi yanlış yaptım acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |