![]() |
|
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
|
10 Agustos 2013
Isimlerini bilmedigim kaktüsler Sevgili loveforlife'in katkilariyla; 1. Opuntia monacantha 2. Chamaecereus silvestrii 3. Crassula ovata (money tree) Düzenleyen f.okan : 06-09-2013 saat 03:13 Neden: Isim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Bazı sayfalarda "beğen tuşu" yetersiz kalıyor diyorum daima. Sizin bahçe sayfası açmanızdan sonra bu yetersizliği daha çok hissetmeye başladım. Aman Yarabbim! Tekrar tekrar bassam derdimi anlatmaya kafi gelir mi? Ben bu güzellere isim anneliği yapayım Sevgili F.okan. 1. resim: Opuntia monacantha 2. resim: Chamaecereus silvestrii (Bu da soğuklara dayanıklıdır. Hatta soğukta susuz geçireceği bir kış sonrası sizi çiçekleriyle ödüllendirecektir.) 3. resim: Crassula ovata (money tree) Crassula ovata bonsai formu vermek için çok güzel bir bitki. Sizin bu konuda da başarılı olacağınızı düşünüyorum. Bu arada saksılara bayıldım. Kaktüsler için toprak saksılar en güzel seçenek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
12 Agustos 2013
Bu kücük agacin hangi tür oldugunu bilmiyorum, henüz iki yasinda, eski evimizin balkonundaki cilek saksisinin kenarinda kendiliginden cikmis, sanirim kuslarin isi, onu buldugumda henüz nohut tanesi kadar minicikti, Balkon saksilari eve ait oldugundan temizleyip iade etmem gerektiginden bu minigi dikkatlice söküp kücük bir saksiya dikip yeni evimize getirdim, iki yilda bu kadar büyüdü ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
12 Agustos 2013
Bunlarda minik palamutlarim, yürüyüs yaparken Dekor yapmak icin yaprak, kozalak, kestane, palamut findiklari vs. topluyoruz, gecen yil filizlenmeye baslamis bir kac tane palamut findigi bulmustuk, sebzeligin kenarina diktik, iki tanesi büyümeye baslamis ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|