![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
|
12 Eylül 2012
Bir kac cesit lale daha siparis ettim, aslinda biraz tedirginim fareler ve köstebekler yüzünden, bu yil soganlari sepetlere koyupta dikicem birde esim internetten bir alet aldi, günes enerjisiyle calisiyor ve sadece hayvanlarin duyabildigi frekansta ses dalgasi yayip fare, gelincik, kedi, köpek, köstebeklerin vb. uzaklasmasini sagliyormus, deneyecegiz bakalim, insallah bu sefer kaptirmayiz yine soganlari. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
Siparislerim bu kadarla sinirli degil tabii ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2007
|
Sayın F.Okan; Bahçenize bayıldım. Çiçeklerinizin resimleri tablo gibi. Özellikle Clivialara hayran kaldım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Yeni soğanlarınızı güle güle büyütün Sn F.okan bol çiçeklerini şimdiden merak etmekteyim. Size kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Gül celigi denemesi
Bu gülü esim hediye etti, cicegi büyük ve renk tonu, acilisi cok güzel, üstelik on gündür suda, hic bozulmadan hala güzelligini koruyor, ya tutarsa dedim ve denemek istedim, bakalim basarili olabilecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Gerçekten de çok güzel bir gülmüş. Bir kaç defa ben de denemiştim bu şekilde ve tuttular, inşaallah sizin kisi de başarılı olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-02-2012
|
Bahcenizi büyük bir keyifle dolastim. Demek ki cok cesitlilik her zaman karman corman bir bahce demek degilmis; bunu anladim. Düzene, detaylara hayran kaldim. Tebrikler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Insallah sayin akcabardak. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin prairie dawn, bahcemi dolasmaniza, begenmis olmaniza ve güzel yorumunuza cok sevindim, inanin bahcemin daha bir hayli isi var, umarim zamanla hersey daha iyi düzene girer. Isler yolunda giderse eger bahcemde ingiliz country stilini uygulamayi hayal ediyorum. Bunun icin önce saglik sonra da bi hayli zaman diliyorum. Saygilar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
bahçenizin güzelliği kıskandırıyor.bizim bahçe olmadığı için balkonla yetinmeye çalışıyoruz ellerinize ve emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin helin-123, ben daha yolun cok basindayim, ustalarimizin bahcelerinin yaninda benimkinin lafi olmaz. Elimden geldigince ve iklim sartlarinin el verdigince birseyler yapmaya calisiyorum. Dilerim ki bir gün sizin ve arzu eden herkezin kendine ait bir bahcesi olsun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Önümüzdeki baharı bekleyin... Artık uykuya yatacak bu güzeller. Annesinden ayrı gözünü uyku tutmaz şimdi bu güzelin. Hem annesinin koynunda daha huzurlu olmaz mı sizce de? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yardimlariniz icin cok tesekkür ederim. Kaktüs isimleri konusunda hic iyi degilim, söyleyemedigim gibi aklimda da tutamiyorum ![]() Tavsiyenize uyacagim, hem annesinin yaninda cok cici görünüyor ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|