![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sayın emel262 sayfanız hayırlı olsun Öncelikle belirteyim bahçenizdeki zeytin ağacına bayıldım az biryeri gözüküyor ama kök yapısı falan muhteşem zeytin ağaçlarına özel bir ilgim var da oyüzden çok dikkatimi çekti Kızınız maşallah çok tatlı Allah bağışlasın ve komşularınızın nergisleri harika hiç bukadar bol nergisli bir bahçe görmemiştim Resimlerinizin devamını bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2013
|
Alıntı:
teşekkürederim bay tömürcek bahçede iki yaşlı zeytin ağacı var biz bu evi yaparken onların özellikle yerinde kalmasını istemiştik ama sizin gördüğünüz köklü ağaç zeytin değil erik ağacıdır ben size ilerde onların resimlerinide çekerim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama zeytinlerin resimlerini eklersen çok sevinirim ablacım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ağacın kökünden bahsedince ben sadece kökü görünen ağaçtan bahsediyorsun sandım bende istemediğin kadar zeytin var çünkü bizim bu bahçe dışında zeytinliklerimizde var ****** eklerim... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu sene inşallah bir zeytin fidanı alıcam bende, çok seviyorum zeytin ağacını meyve verip vermemesi hiç önemli değil benim için o ağacın güzelliği yeter Bildiğim kadarıyla yavaş büyüyen bir ağaç değil mi emel abla? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: