agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni889Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-04-2013, 18:25   #1
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Sayın emel262 sayfanız hayırlı olsun Öncelikle belirteyim bahçenizdeki zeytin ağacına bayıldım az biryeri gözüküyor ama kök yapısı falan muhteşem zeytin ağaçlarına özel bir ilgim var da oyüzden çok dikkatimi çekti Kızınız maşallah çok tatlı Allah bağışlasın ve komşularınızın nergisleri harika hiç bukadar bol nergisli bir bahçe görmemiştim Resimlerinizin devamını bekliyorum

emel262 beğendi.
bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-04-2013, 19:11   #2
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Emel hn. Bahçe sayfanız hayırlı olsun. Minik kızınıza kocaman maşallah. Allah nazarlardan korusun.

emel262 beğendi.
Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2013, 09:17   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-01-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Sayın emel262 sayfanız hayırlı olsun Öncelikle belirteyim bahçenizdeki zeytin ağacına bayıldım az biryeri gözüküyor ama kök yapısı falan muhteşem zeytin ağaçlarına özel bir ilgim var da oyüzden çok dikkatimi çekti Kızınız maşallah çok tatlı Allah bağışlasın ve komşularınızın nergisleri harika hiç bukadar bol nergisli bir bahçe görmemiştim Resimlerinizin devamını bekliyorum

teşekkürederim bay tömürcek bahçede iki yaşlı zeytin ağacı var biz bu evi yaparken onların özellikle yerinde kalmasını istemiştik ama sizin gördüğünüz köklü ağaç zeytin değil erik ağacıdır ben size ilerde onların resimlerinide çekerim

emel262 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2013, 13:43   #4
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emel262 Mesajı Göster
teşekkürederim bay tömürcek bahçede iki yaşlı zeytin ağacı var biz bu evi yaparken onların özellikle yerinde kalmasını istemiştik ama sizin gördüğünüz köklü ağaç zeytin değil erik ağacıdır ben size ilerde onların resimlerinide çekerim
Emel abla 20. mesajındaki 2. resimden bahsediyorum o ağaç zeytin ama erik değil ki Ama zeytinlerin resimlerini eklersen çok sevinirim ablacım

emel262 beğendi.
Eski 02-04-2013, 14:12   #5
Ağaç Dostu

Alıntı:
Emel abla 20. mesajındaki 2. resimden bahsediyorum o ağaç zeytin ama erik değil ki Ama zeytinlerin resimlerini eklersen çok sevinirim ablacım

ağacın kökünden bahsedince ben sadece kökü görünen ağaçtan bahsediyorsun sandım bende istemediğin kadar zeytin var çünkü bizim bu bahçe dışında zeytinliklerimizde var ****** eklerim...

Eski 02-04-2013, 15:47   #6
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emel262 Mesajı Göster
ağacın kökünden bahsedince ben sadece kökü görünen ağaçtan bahsediyorsun sandım bende istemediğin kadar zeytin var çünkü bizim bu bahçe dışında zeytinliklerimizde var ****** eklerim...
Kusura bakma ablacım anlatımım hatalı olmuş Bu sene inşallah bir zeytin fidanı alıcam bende, çok seviyorum zeytin ağacını meyve verip vermemesi hiç önemli değil benim için o ağacın güzelliği yeter Bildiğim kadarıyla yavaş büyüyen bir ağaç değil mi emel abla?

Eski 02-04-2013, 16:05   #7
Ağaç Dostu

Alıntı:
Kusura bakma ablacım anlatımım hatalı olmuş Bu sene inşallah bir zeytin fidanı alıcam bende, çok seviyorum zeytin ağacını meyve verip vermemesi hiç önemli değil benim için o ağacın güzelliği yeter Bildiğim kadarıyla yavaş büyüyen bir ağaç değil mi emel abla?
herhalde yavaş büyüyordur inan ki bilmiyorum... ben pek anlamıyorum, yeni yeni merak salıyorum bu işlere

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025