![]() |
|
![]() |
#4141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili zehraevin çok teşekkür ediyorum, sağolun... Aslında yukam çok kötü oldu alt yapraklar kurudu, hasarlı, boyu da uzayıp gidiyor. Bakalım ne yapacağız. Ben de diktiğimde minicik bir fide idi Sevgili zehraevin inşallah çiçeğini görmek size de nasip olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Ağaç Dostu
|
Domateslerimin son halleri... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Ağaç Dostu
|
Biberlerim... Komşum tatilde, dönünce turşu kuracak inşallah!.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
![]() Sevgili yenigine hiç kendine haksızlık etme Sardunyaların gelin damadın ilk defa gördüm yukka çiçeğin ne kadar güzel .Bu sene sebzeye ağırlık vermişsin .Senin sayfanı üye olmadan baştan sona gezmiştim.Tabi insanlarla uğraşmak gerçekten zor hiç birşey yapmasalar saksılara çöp atıyorlar .Allah kolaylık versin sana bol çiçekli günler dilerim .Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Ağaç Dostu
|
Helal sana YeniGine'ciğim, site bahçesinde patates yetiştirerek forumun tarihine geçtin ![]() Gösterdiğin azme, gayrete, sabra hayranım canım. Ortak alandaki çimleri sulamaya bile üşeniyorum artık, hepi topu üç kat aşağı inip sulama sisteminin motorunu çalıştıracağım. Bazan düşünüyorum, acaba hortumla balkondan mı sulasam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sayın Yeni gine; maşallah gerçekten komşunuzun biberlerine bayıldım. Domateslerinize kırmızı örümcek bela olmuş belli ki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum, sağolun, hepimize bol çiçekli günler olsun inşallah... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Aslında bakmayın ben de geçen seneler kadar azimli değilim artık. Çoğu tarlamdan vazgeçtim; insanlar yüzünden. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıcaa o biberler komşumun değil, benim biberlerim. Şu anda kızarmış olanları var ve her sulamamda aklıma sen geliyorsun, inşallah o kızaranlardan sana tohum göndereceğim nasip olur ise. Domateslerde hiç kırmızı örümcek aklıma gelmedi, diyorum artık domateslerin zamanı geçiyor onun için yaprakları kuruyor. ![]() Teşekkür ediyorum, sağolasııın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Ağaç Dostu
|
Nasıl mutluyum nasıl!.. Ve ilk kez. Komşumun bahçesinde tohuma bıraktığımız marulun tohumlarından birkaç tane alıp deneme amaçlı saksının bir köşesine atıverdim. Valla 4-5 günde çimleniverdiler... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Ağaç Dostu
|
Hostam açacak inşallah!.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 |
Ağaç Dostu
|
Çok tomurcuk döktük... İnşallah japon gülüm de açacak, görürüm inşallah!.. Su istermiş... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Ağaç Dostu
|
![]() E sonuçta da zaten sol kolumda oluşmuş karpal tünel. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ah evet, senin yaşadığın en büyük sıkıntı zaten su... ![]() Çok geçmiş olsun canım ama bunca zorluğa rağmen o çiçekler senin sevgine hürmeten bütün güzellikleriyle açacaklar yine, maşallah hep öyle yapıyorlar zaten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Merhaba Sevgili YeniGine bu sıcaklar da bile bahcen güzel, sulama çok önemli,ben adeta çocuğa şu içilir gibi sularım ama eşim suyu sanki ikinci kattan bosaltmis üstlerine gelincikler im kurtulamadı.sedum da yumuşama başladı,seni burdan izleyince keşke komşu yakinliginda olsakda ben sulardim seve seve tabi arada eksilen biber domates olurmuydu bilemem,iştaha bağlı olarak.Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. YeniGine maşallah biberleriniz çok güzel tam turşuluk biberler. Domatesleri orlon iplikle mi bağladınız, yanlış görmedim dimi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ve maşallah çok dikkatlisiniz evet domateslerde yün ip - eski tişörtlerden yırtılan penye ipler ne bulduysam o anda onlarla bağlıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Ağaç Dostu
|
Kaç senedir istiyordum. Çok şüküür dün tomurcukta idi bugün açmış... Maşallah benim hibiscusuma... Çiçeğini görebildim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Hibiscuslar çok iyi açmış sayın:YeniGine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Ağaç Dostu
|
Tekrar çoook teşekkür ediyorum sevgili Galip Kuzucu, sağol. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Ağaç Dostu
|
3 gündür hava serinleyince çiçek açmakta zorlanan sardunyalarımla ilgilendim topraklarını havalandırıp, toprak eklemesi yaptım. İnşallah bundan sonra çiçeklenirler. Üzerimizde var olan üç beş çiçeğimiz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş çiçekler kesildi, kuruyan yapraklar temizlendi, toprak eklemesi yapıldı. Maşallah çok güzel olduk. Saksı değişimi yapmam gerekiyor mu, gerekiyor ise ne zaman yapılmalı hiççç bir fikrim yok. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Ağaç Dostu
|
Sedumum sedumum, çiçek açmasa bile çok seviyorum. Kesin toprağı azalmıştır saksı değişimi yapmam gerekiyor mu acaba? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Ağaç Dostu
|
Kıyamam, ilk diktiğimde yavrusu kadardı, büyüdü 2 tanecik de yavrusu oldu... ![]() Büyüyoruz... ![]() Bahçede bulmuştum, yavrularımız bile var. Ama yazın rengi yeşil olur diye biliyor idim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Ağaç Dostu
|
Oya ağacım... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Bahçede bulmuştum, yavrularımız bile var. Ama yazın rengi yeşil olur diye biliyor idim. Eklenti 625290[/QUOTE] Çiçeğiniz Aeonium arbereum (karakız) yavruları dipten mi çiçeğn kendi sapından mı merak ettim .Benim de var alt yapraklar dökülüyor yavru falan yok . Çok şanşlısınız bende sürekli sağa sola bakarım ama hiç böyle güzel çiçek bulamadım ![]() Çiçeklerinin hepsi çok güzel echeverialar ayrı güzel bayıldım .Bol çiçekli günler sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sardunya18 teşekkür ediyorum, sağolun. Çiçeğimin ismi için de teşekkürler; hiç aklımda kalmıyor bu tür isimler. Çiçeği bulduğumda kökü de yoktu, yavrular dipten geliyorlar. Size de bol çiçekli günler olsun inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|