![]() |
|
![]() |
#3871 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili jakin sağolasın, zaten sulamaya ilk üstteki saksılardan başlıyorum, onlardan akan su alttakileri suluyor. ![]() O sorduğun bitki begonvil; dondu derken yeni yeni yeşillendi tekrar çok şükür... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili abk, bu kollar benden hesap soracak ![]() Sevgili münevver48 ![]() Sevgili Suz-i Dilara evet 6-7 tane işte büyük bidon var bina görevlisi sağolsun kapı önlerini yıkarken onları dolduruyor; kedilere-köpeklere-kuşlara ve benim çiçeklerime su. Bir sulama arası duruma göre 4-5 gün beklemiş oluyor o sular. Sayın tanerege dediğiniz gibi sulama olayım zor olduğu için yeri geliyor günde kaç kez o saksıların yerlerini değiştiriyorum; aman çok güneş geldi çek gölgeye, aman güneş gitti çek eski yerine. ![]() Çook teşekkür ediyorum, sağoluun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Ağaç Dostu
|
Bir sürü gelincik tohumu attım tarlalarıma, bir tek bu saksıya attıklarım çimlendi ve tomurcuktayız; açacağız inşallah!.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Ağaç Dostu
|
Yıldızlarım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Ağaç Dostu
|
Komşumun bahçesindeki begonyalarım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sevgili YeniGine,balkonum çok güneş ya,şeker begonya olur mu acaba?Sizinkilerin güneş alma durumu nasıl? Gelinciklerin açmasını bekliyorum.Malum şehirleşme,göremiyoruz doğal çiçekleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel açtık, açmayan 4-5 tomurcuğumuz kaldı... ![]() ![]() ![]() 2 gündür bu haldeyiz, nasıl açacak çok merak ediyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
Ağaç Dostu
|
Ben de bahçeme satın aldigim cesit cesit gelincik tohumlarından atmistim. Bir tanesi bile çimlenmedi. Belki karıncalar taşımıştır tohumları. Ama okuduğuma gore, gelincik tohumları toprakta cok uzun yillar kalabiliyormus. Belki de bu yil attigimiz tohumlar gelecek yıllarda cimlenecektir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
YeniGinem özledim , iyisindir umarım. Çiçeklerin çok güzel açmışlar. Bütün arkadaşlarımın bahçelerini geziyorum kıyısından . Müsait bir zamanda tekrar uğrarım sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Ağaç Dostu
|
3-4 senedir nasıl merak ediyordum çiçeği ne renk acaba, açacak mı acaba, neden açmıyor acaba... Bugünkü halimiz, rengimiz de güzelmiş; iki tomurcuğumuz daha var... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Ağaç Dostu
|
Tarlam ve Beşiktaş... Arka bahçede... ![]() ![]() Canım Arap; kucağımda binanın ön tarafı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Ağaç Dostu
|
Sedumlarım çok güzel yayılıyorlar, minik minik top top halinde idiler, fakat bugün farkettim ki toplar yukarı doğru uzamaya başladı, açıkçası çok da hoşlanmadım. Ne sedum olduğunu bilmiyorum, peki çiçek açıyorlar mı acaba? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyalarım, daha koyu renk olsun istiyordum, bulabilir isem aralara koyu renk alacağım inşallah!.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Ganzanyalar ne güzel çoşmuşlar bende de iki renk var sarı ile turuncu keşke farklı renkleride olsa çok seviyorum bende bu çiçeği. Kaktüsünüz çok güzel açmış maşallah renginde çok hoş bir renk, benim kaktüsümde tomurcuklu açmak üzere rengini merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili YeniGine, azminize hayranım. Çiçekleriniz çok güzel görünüyor. Bu arada Beşiktaş'a bayıldım... Sağlıkla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
![]() sedumlarınız yakında yanılmıyorsam sarı çiçeklerini açacak. benim de bahçede kendiliğinden düşüp büyüyenler var sarı çiçek açmışlar. yanılmıyorsam benimkinin adı sedum rubestre angelina sizinki de ondan olabilir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili Sümeyra teşekkür ediyorum, sağolasın. Gazanyaları ben de çok seviyorum bende böyle bir rengi de mevcut; bu renk de çok güzel, sanıyorum başka renkleri de var gazanyaların. Kaktüsüme çok sevindim, kaç senedir bekliyordum, çok şükür açtı rengi de güzelmiş, darısı senin kaktüsüne olsun inşallah!.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3894 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sedumların yayılması çok güzel fakat boylanıp o minik top şeklinin bozulmasını sevmedim. Bari inşallah hiç değilse çiçek açsalar bari... Bu sene şampiyon oldunuz; kutlarım... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Ağaç Dostu
|
Bugun aksam uzeri cicekciye uğradım aceleyle. Amacım gazanya almakti. Canlı renkler istiyordum. Ama gunes geçtiği icin o saatlerde hepsi çiçeğini kapatmis. Renkler tam anlasilmiyordu. Ben de bir kac bodur yildiz alıp donmek zorunda kaldım. Ben aradığım renk gazanyayi bulup ekene dek yaz mevsimi gelip gececek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Ağaç Dostu
|
Yıldızlarımın ikinci posta çiçekleri. Geçen çiçeği koparıyorum, tohuma bırakmıyorum... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene budayamadım. Geçen sene yaz sonu bir tanecik çiçeklenmişti, bu sene erkenciyiz; sakız sardunyam. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 |
Ağaç Dostu
|
![]() Ben bu işi benimle ilgisi olmayan çiçeklerde ve pazarda salatalık alırken de hani küçük küçük sapları kalıyor ya o saplarda bile uyguluyorum... ![]() Allah'tan pazarcılar domates, kiraz, erik vs. kendileri veriyorlar da, ben elleyemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|