![]() |
|
|
![]() |
#18 |
Moderatör
|
Muzlar alttan çok fazla yavruluyor 2-3 haftada bir temizliyorum. Gelecek sene için sağdaki kalın olan 3 taneyi bıraktım. Diğerlerini keseceğim çıktıkça. Zaten bu sene meyve verenlerin gövdesi görüldüğü gibi oldukça kalın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
kesmeseniz de kürekle ayırıp dikseniz tutar mı muz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Moderatör
|
Tutuyor Sn. ilksenözturk ama ben çoğaltmak istemiyorum temizlemesi sorun oluyor. Daha önce üç ocak vardı bire düşürdüm. Çok fazla dal da bırakmak istemiyorum diğerlerinin gücünü almasın diye. Şimdi her sene için 3 dal bırakıyorum. Bu sefer biraz geciktim kesmekte yeni sürgünleri bayağı uzadılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2012
|
Sayın h doğan Hepsi birbirinden güzel..... Nazarlardan korusun Allah...Maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Herşey harika görünüyor. Börülcenin bu kadar uzun olduğunu bilmiyordum. Bu yıl bende ekmek istedim fakat tohumunu bulamadım. Zannedersem sarılıcı olmayan türü de varmış. Horoz ibiği çok güzel gelişmiş. Muzun gelişimini sizin sayenizde yakından izlemiş oldum. İlk kez görüyorum. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Evet börülcenin bu kadar uzun olması ilginç ama tadı diğer börülcelerin çoğundan daha güzel. 10 tane toplarsanız bir yemek olur. ![]() Horozibiği bu sene daha güzel oldu. Kendi kendine çıktı geçen sene dökülen tohumlardan. Muzlar acayip bitkiler. Yeter ki yerini sevsin deli gibi büyüyor ve çoğalıyorlar. Daha önceden 3 ocak muz vardı ben temizliğinden bıktığım için bir ocağa düşürdüm. Şimdi sadece 3 tane bırakıyorum her sene için. Büyüdükçe paylaşmaya devam edeceğim. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Mahsülünüz bereketli olsun Doğan bey, afiyetle tüketiniz.. ![]() Rengarenk akşam sefalarınıza bayıldım, komşumun bahçesinden toplayıp ben de ekmiştim ama büyük çoğunluğu yine fuşya açtı, beyazlarım ve rengarenklerim kayboldu.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|