![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili H_dogan, maşallah ne güzel olmuş fidanlarınız hayırlısı ile hasatını görürsünüz inşallah. 68. ci mesajda bulunan güzel pembe çalı yörük gelini mi yoksa başka ismi var mı? ben çalı türlerinin isimlerini aklımda tutamıyorum da. sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Ben bildim bileli bizim evde var ve bahardalı diye biliyorduk, doğru biliyormuşuz genel olarak bahardalı dalı deniyor ama yöresel adı farklı olabilir. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Ebegümeci- Malva sp.
Bu bitki de oldukça dayanıklı, çiçeği de çok güzel. Ebegümeci - Galeri - agaclar.net |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Bu sayfadaki gömeçleriniz duruyor mu ve tohum alabildiniz mi :-) |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Bunlardan ebegümeci, çoban çantası, ısırgan otu ve sirken benim bildiğim tüketilebiliyor. Yani hiç uğraşmadan kendi kendine yetişiyor ve doğa size hediye ediyor yiyin diye. ![]() Daha bir sürü bitki var ama adlarını bulayım yüklerim. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2012
|
Ben sirken otunun sadece pembe renk olanı yeniyor diye biliyorum. Annemden öğrendiğim bu yeşili yenmez, pembe olanın yemeği çok lezzetli olur. Dediğiniz gibi doğanın hediyesi bizlere. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
sayfanız hayırlı uğurlu olsun. nice güzellikleride görmek dileğiyle sevgiler. |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayfanız hayırlı olsun Sn.h_dogan, bitkileriniz çok güzel ve sağlıklılar. Güzel paylaşımlarınızı takip edebilmek için abone olmam şarttı, yoksa yeni sayfalar açıldığında gözden kaçırıyorum. Yeni ektiğiniz bitkilerle başarılı, bol meyveli bir sezon diliyorum. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Günaydınlar.Gününüz aydın olsun .... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
/
|
Günaydınlar Arkadaşım,Sayfana uğrayıp bahçenden Sevgililer Günü için bir gül kopartayım dedim ama kıyamadım.İştesiniz galiba iyi çalışmalar... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
Vallaha bir şey diyeyim ben açtıkları zaman koparmağa kıyamıyorum. Dalında daha güzeller. Sevgiyle kalın. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
/
|
Sayın h dogan nerelerdesiniz Arkadaşım. |