![]() |
|
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan maşallah güller geliyorlar; gül tomurcukta güzeldir derim, sonra açınca gül açınca güzeldir derim... Yani güller her daim güzeller... Darısı başıma inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sn. adneser beğeniniz için. Güller daha yeni açıyor, çoğu daha kapalı tomurcuk açanları fotoğrafladım. Diğerleri de çok güzel. Hava bozmasaydı bu hafta onları da görürdük sanırım ama daha 4-5 gün yağmurlu görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Güller her türlü güzeller bu konuda size katılıyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
Günaydın sayın h-dogan, bordo gül halfeti karası mı?Maşallah güller ne güzel açmış,içim açıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Moderatör
|
Günaydın Neslihan Hanım. İnanın çeşitler hakkında bir fikrim yok, çeşitleri bilmiyorum ama rengi bazen siyaha benziyor o yüzden seviyorum. Yalnız fazla dayanmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
Tebrik ederim
Sayın h_doğan çok sanslısınız mı desem beceri mi desem bilmiyorum ama gerçekten harika . Biz daha soğuktan dışarıya çıkamıyoruz. Dört gözle aşıladığım güllerin açmasını bekliyorum. soğuk ve rüzgardan feleğini şaşırdı zavallılar. Bizim domateslerse bu yıl zor yetişirler gibime geliyor. Sağlıkla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Güllerin keyfi yerinde hızla açmaya başladılar. Bunun şerefine fotoğraflara devam. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|