![]() |
|
![]() |
#271 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan ben daha tohumları nasıl ekeceğim diye düşünürken; maşallah siz fide bile yapmışsınız. Peki şebboy, aslanağzı şaşırtacak mısınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Daha zinnia var onu ekmedim. Bodur olmadığı için 10 tane eksem yetecek. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...6-dsc06092.jpg Telgraf çiçekleriniz tohumdan mı yetişti? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Sn. h_dogan; tüm sebze fideleriniz, marullar, naneler hepsi özellikle Selluka fideleriniz ne kadar sağlıklı görünüyorlar, lif kabağı tohumları ne kadar sürede topraktan çıkarlar merak ettim? Bende 1 hafta kadar oldu ektim. Çok güzel bol bol ürünler alırsınız inşallah. Esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın hdoğan inanın kıskanmadım desem yalan olur. Maşallah ne kadar güzel fideleriniz olmuş. O tohumları ektikten sonra nasıl korudunuz, ne yaptınız? Maşallah, rastgele inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Şebboyların bir kısmını şaşırttım saksılara bir kısmını da yere ekeceğim. Aslanağzılarını da tabi ki şaşırtacağım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sayın h_doğan... Ellerinize sağlık fideleriniz çok güzel gelişmiş maşallah, bereketi bol olsun Allah ağız tadıyla yemeye nasip etsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Moderatör
|
Beğeniniz için teşekkür ederim Sn. YeniGine. Örtüaltında korumuştum. Bazıları hala örtüaltında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sn. akçabardak. Daha iyisi sizin ve sevdiklerinizin olur umarım. Hep beraber bereketli bir yıl olması dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu arada tohumdan üretim konusunda size imrendiğimi söylemeden geçemeyeceğim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Amcamgile de vereceğim bunlardan baya bir yer eker bunlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sevgi Hanım. Bundan sonra daha da hızlanır büyümeleri çünkü geceleri de 13-14 derece olacakmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|