![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Sayın Nuri Murvet merhaba; bahçenizi zevkle inceledim çok güzel bilgilere ve güzelliklere şahit oldum, fakat üzerinden bir bahar bir yaz geçmiş ve bir kış bitiyor ortalarda yoksunuz. İnşallah bir sorun yoktur. Sevgi ve Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
yaklaşık bir yıldan beri nuri murvet paylaşım yok hayırdır bilgisi olan |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Erica'larınız muhteşem görünüyor, renk ve formları harika! ![]() Uzun süre çiçekli kalıyor sanırım? Dona dayanıklı olmasından dolayı ben de dikmiştim bahçeme. http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg Bu kadar yakın dikmekle hata mı ettim diye düşünmeden edemedim? Budanabilen bir çalı değil mi Nuri bey? İlgili bölüm de bakımını nasıl yaptığınızla ilgili açıklamalar yapabilirseniz çok yardımcı olursunuz. Saygılar, selamlar, teşekkürler.. )Düzenleyen sabah : 22-02-2013 saat 16:07 Neden: Düzenleme |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Sudenur, Ayşe Yıldız, Alıntı:
Dikim aralıkları normal, bitki gelişip iç, içe girdimi, sanki buket gibi olacaktır. Bakım bilgileri başlıkta verilmiş Burada tekrardan aynı bilgileri yazmak istemedim... Budaması: Çiçeklenmesi bittiğinde, derin olmamak şartı ile(Çiçek saplarına kadar) budama yapılabilir. Daha derin, sert budamalarda bitki strese girip kurumalar yapabilir. Orta derecede asitik toprak sever. Drene olabilen toprakları sever. Üst kısımdan sulama yapılmamalıdır. Saygı ve selamlarımla... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın hira Paylaştığım fotoğraflar tahrik unsuru taşıyor galiba... Bir tane ile sınırlı kalın bari... Aman yakalanamayın, kendimi suçlu hissederim... ![]() Sayın YeniGine beğenmekle suça teşvik ediyorsunuz.... ![]() Selamlarımla... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Erica'lar muhteşemler, gözümü alamadım Büyük duruyorlar. Ne ebattalar acaba ?Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|