![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Kendimce... İşlerimizden arta kalan zamanlarda, hobi ve boş zamanlarımızı değerlendirmek amaçlı yaptığım çalışmaları sizlerle paylaşmak istedim. Keyif verici, bilgilerin paylaşıldığı bahçe sayfası olması temennisi ile... Saygı ve selamlarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nuri Murvet; Çok sevindim. ![]() Bazı şeyleri sormaya gerek kalmadan, görerek öğrenme şansımız doğdu böylelikle. Zira biliyorumki siz, yayınlayacağınız tüm fotoğraflardakileri, kafalarımızda, hiçbir soru işareti bırakmadan en öğretici biçimde açıklıyorsunuz. Ne iyi ettiniz. Hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
Sayın Nuri Murvet,Hayırlı Olsun . Düzenleyen adavci : 27-12-2012 saat 20:42 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın hk50, fikreteren, ayazkentli, Ana gibi, Orhan Özbilgiç, adavci, Eser İlhan, nurcanaybay, OSMAN45, berrinb, sakagun... Kendime ![]() Bahçem sayfasını açmak-açmamak arasında uzun süreden beri ikilemde kalmıştım. Yine rahat duramadım... Paylaşım arzusuna yenik düştüm... Kusuruma bakmayın... Malûm mevsim kış... Bahçelerde düzenli olarak çalışılamıyor. Yeni yıl ile birlikte bahçedeki çalışmalarımızın örneklerini sizlerle paylaşmak isterim. Saygı ve selamlarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Siz dikkat edersiniz de, burada soracak olan arkadaşlara rica edelim. Önemli olan bilgiye hızla ulaşımdır. Yani olabildiği kadar tasnif edilmiş olmalıdır. Her türlü bilginin karışık olarak tek başlık altında bulunması, bulunmasını zorlaştırır. İzin verin Nuri Murvet bahçe tanıtımını rahatça yapabilsin. Başka konulara ait sorularınızı, o soruyla ilgili başlıklar altında sorun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() SAYGILARIMLA. |
|
![]() |
![]() ![]() |