![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok şükür bahçeme kavuştum. Bu kuşların türlerini bilmiyorum ama geçen yazda gelmişlerdi. Hatta karşı tarafımıza yuva yapıp bütün yaz yaşadılar. İnşaat sahası olduğundan kepçeler o bölgeyi kazınca, eyvah bu güzel kuşları bir daha göremeyeceğimiz diye üzülmüştük. Geçen hafta bir de baktık ki tekrar göç etmişler. Gene yuva yapmaya çalışıyorlar. Onları görünce çok sevindik ve hemen bu kareleri yakaladım. 3 tane kuşlarımızdan biri tam çekiyorken kaçtı, ,Gene tam fotoğraflarını çekerken isabet geldi dala kondu, ,![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Çilek
1 hafta da bahçe bayağı değişmiş. Çileklerim olgunlaşmaya başlamış. Bugün ilk hasatı da yaptım. 1 kiloya yakın çilek topladım. Ama tadını çok beğenmedi bizimkiler. Sanırım söküp başka cins dikeceğim. , ,Çileklerdeki boy farkı beni de şaşırttı. Çok iri olanların tadı daha farklıydı. Küçük ve orta boyların da farklı bir aroması vardı. Çilekler geçen seneden ama o zaman tadımlık 7-8 tane olmuştu ve saksıdalardı. Yeterli toprakta büyümedikleri için tadı böyledir demiştim. Ama bu sene anladım ki tadı aynı ve değişecekler. , ,Burada da boy sırasına dizdim, ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonvil, nergis, sardunya, selluka, sümbül |
|
|