![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Merhabalar
Hocam bravo. Bir öğretmene yakışan bir sayfa okuyoruz. Sayfa ilerledikçe zenginleşiyor. Çevrenin görüntüsü, yöresel el sanatları tanıtımı, yakın çevre tanıtımı, adeta manzara ikramı, bitkilerin çeşitlenmesi v.s. Hocam sayfa sadece bahçeyi tanıtmayı aşmış, çok fonksiyonel bir sayfa olmuş. Tebrik ederim. Ben genellikle hayırlı olsun dedikten sonra pek sayfaya katılmam. Sessizce okurum. Ama sizin sayfanızın farkını belirtmek istedim. Sevgiyle, hoşça kalın. Halil Balaban |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sevgili Halil Balaban, Öncelikle güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bir şeyler yapmağa çalışıyorum. Bakir doğayı, orada yeşeren kır çiçeklerini çok seviyorum. Emek kutsaldır. El sanatlarımızı tanıtalım, yaşatalım. Yöremizde 27 Medeniyet gelmiş, geçmiş. Tarihi eser çok. Hayran olmamak elde değil. Ben de gördüklerimi resimlerle paylaşmak istedim. Ama yanlış, ama doğrudur. Sağlıklı, mutlu günler dilerim. Sevgilerimle hoşça kal. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Mevsim sonu çiçekler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Mevsimin son çiçekleri[ ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Aralık, Ocak aylarında zeytinlerimi toplatacağım. Yemeklik zeytin seçilecek, kurulacak. Zeytinyağı çıkartılacak. Yağlar dinlenme kaplarına konulacak. Asiti yüksek, dip yağlarından sabun çıkartılacak. Arazilerin, bahçenin ve ağaçların bakımı yapılacak. Yoğun bir çalışma olacak. Bu nedenle iletişime zaman ayırma fırsatım olur mu, bilmem? Hoşça kalın… |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|