![]() |
|
![]() |
#451 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Esen kalınız... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden
Bahçeden devam; Kaktüs,Sakız Sardunyalar yine çiçeklendi. Ceylan sardunya tomurcuklarıyla açmak için sırasını beklerken rengini nedir nasıldır? Merakla bekliyorum. Misafirimiz Köpüşü bizi izlerken yakaladım, terlik delisi çok sevimli bir yavru. Bahçeye diktiğimiz Yeni Dünya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
"Bahçeden"
Yeni Dünya. Kamelya biraz nazlanmaya başladı. Sn. romantik'ten aldığım Trabzon hurması yapraklanmaya başladı. Aloe Vera ve Kaktüs, mammillaria matudea. Düzenleyen milaca2010 : 25-04-2013 saat 16:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca2010, Maşallah harika kareler paylaşmışsınız. Hepsine de bayıldım, süper görünüyorlar. Evet kaktüslerdeki çiçek tomurcuğu. Siz söyleyince şimdi gidip kaktüsüme baktım, yaşasııın bendeki de çiçek tomurcuğu çıkarmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ipektuğçe; Bukelamun gibi hissettim kendimi, çok sevindim!!! aynı anda açacaklar bakalım renkleri nasıl olacak? Kaybettiğiniz kaktüsü sulamaktan kaybettiğinizi yazmışsınız ben toprağı çok kuruduğunda az miktarda suluyorum iç mekana hiç almadım fakat diğer kaktüslerimi 2 ay kadar sakin bir odada dinlenmeye almıştım. Nasıl davranacağız bilmiyorum fakat Kaktüslerin pek nazlı olmadıklarını duymuştum. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
|
![]() Hazır aldığımız kaktüslerin toprağı çok önemli. Bu çürüyünce çıkardım ki, torfa ekmişler sünger gibi su çekmiş. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
|
Bence de değiştirin sevgili ipektuğçe; eminim çiçeğine de bir şey olmaz, her aldığım çiçeğin anında toprak ve saksı değişimini yapıyorum ve faydasını görüyorum, aynı şekilde bırakılırsa kısazamanda elveda diyorlar bizlere.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca Aynı kaktüsleri almışız heralde, toprak konusunda bende zamana bakmadan alır almaz değiştiriyorum bu yüzden bikaç kaktüsümü kaybettim. http://www.agaclar.net/forum/1091191-post5.htm Saygı ve selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili milaca; laleler ve zamanı... Çok da güzeller... ![]() Düzenleyen YeniGine : 06-04-2013 saat 02:09 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca Laleler ve renkleri harika elinize emeğinize sağlık. http://www.agaclar.net/forum/1133697-post466.htm Üçüncü resminde lalenin alt kısımdaki çiçeğin adı nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Milca kaktusleriniz, laleleriniz, frezyalariniz hepsi çok güzel. Ellerinize sağlık ![]() Saksıya ektiginiz bodrum papatyalariyla frezyalari ekmissiniz. O papatyalar yanında hiçbir bitkinin yaşamasına izin vermez o frezyalarin akibetini merak ettim arkadaşım. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sorduğunuz bitki Kedi Tırnağı veya acem halısı denen bitkidir sn. adneser; değerli yorum ve beğenileriniz için teşekkür ederim. Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş hanımcım; Çok haklısınız, Papatyaların arasına diktiiğim Şebboy çeliği geçici olarak orada kısa zamanda başka belirlediğim bir yere transfer edeceğim, ilgi, uyarı ve değerli fikirleriniz için çok teşekkürler. Sevgiler selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Milaca2010 ben bu bahçeyi nasıl kaçırmışım kendime kızdım bitkilerinizin hepside ayrı bir güzel kamelya ve starliçeye bayıldım bende de bir kamelya bir starliçe var ama bakalım çiçeklerini görebilecekmiyim. Ayrıca çelikten begonvil yetiştirmede çok başarılısınız bravo size ben bir türlü yetiştiremedim bakalım begonvil çeliği bulursam tekrar deneyeceğim. Herşey için elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili milaca; petunyalar harika, ben de istiyorum onun için tohum ekmiş idim ![]() Gelen ilk filiz çok hoşuma gitti, ben de sevindim, hoşgelmiş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|