![]() |
|
![]() |
#392 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba,nasilsiniz Antalyadamisiniz ben gecen geldim hep aklimdaydiniz cicek icin ama kizim hastaydi gidip kaleden alamadim zaten antalyada da oyle bir kosturdum ki aksam alanyaya dondugumde bayginlik gecirdim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Ağaç Dostu
|
Sayın milaca2010; Çok güzel bir bahçeniz var. Bir yazlık bahçesi için oldukçada geniş. Bitkileriniz, otsu olanları dışında büyüdükçe mutlaka dahada güzelleşecekler. Nitekim Fresialar birkaç gün sonra dahada albenili olacaklar. Antalya iklimine uygun en güzel iki bitkiyi dikmişsiniz. Begonvil ve Starliçe. Geliştikçe, görsel olarak dahada hoş bir görüntü sergileyeceklerdir. Güle güle keyfini çıkarın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Esen kalın... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Orhan Özbilgiç; değerli yorumunuz ve ziyaretinizle Bahçe sayfama onur verdiniz. Sizleri değerli ustaları izleyerek ve deneyimlerinizden faydalanarak, bahçe bakım ve uygulamalarımızda hatalarımızın mimimuma ineceğine inanıyorum. Saygılarımla,esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Ağaç Dostu
|
"Cereus, Epiphyllum oxpetalum"
Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) Sn. Zaferinandıklı bey'in gönderdiği Cereus, Epiphyllum oxpetalum (Night Blooming Cereus)-(Bir Gecelik Gelin) oldukça sağlıklı görünmesine rağmen henüz hiç bir gelişme yok, uç kısmında havai kökler belirdi, her an filiz verecek anlamındamıdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
sayın milaca 2010 Cereus, Epiphyllum oxpetalum" nın sanki yapraklarını dikmiş gibi. Yoksa bitkilere operasyon mu yapıyorsunuz.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız Sn fikreteren; eskiden ameliyatlarda atılan dikişlere benziyor. Aslında operasyon yapacaktım fakat müdahele ettiler. Köklerin çıktığı kısımdan kesip ekmeyi düşünmüştüm açıkçası, biraz daha sabırlı olmalıyım. Ziyaretiniz için teşekkürler, esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Kaktüslerinizin hepsi çok güzel ama son resimdeki kaktüsü çok beğendim. İlk defa görüyorum bu cins kaktüsü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Ağaç Dostu
|
"Bahçeden"
Sardunyanın üzerinde oldukça yoğun tomurcuklanma var. Bahçeye diktiğim Manolya çelikleri, tepe noktalarını kesmeden ve patatese saplayarak diktik, bakalım sonuç ne olacak. Limonda tomurcuklanma oldukça yoğun bakalım kaç tanesi hayatta kalmayı başaracak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekleriniz hepsi de birbirinden güzel. Fakat sarı yaseminleriniz köklü değil sanırım çiçekliyken mi diktiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Ağaç Dostu
|
Kaktüsler, kendi dizaynınız olan saksılar, bahçeniz, hele o ranunculus beni benden aldı. Muhteşem görünüyor, fotoğraflarda süper. Size kocaman maşallah, bahçeniz çiçeklerle donansın, bizde o güzel kareleri her zaman izleyelim inşallah. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Ağaç Dostu
|
Belki diye diktim sn. mandalinleerik; İnşallah inşallah ![]() Aklımda kalacağına toprakta kalsınlar diyelim. Esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Ağaç Dostu
|
Kokusuda çok güzel Sn. cemo; ilginiz için çok teşekkürler. Henüz tam detayıyla gezemedim sizin güzel bahçenizi, ayrıca balkonda kuzine olayını bende düşünmüştüm, eşim itiraz etti, şimdi sizi örnek göstereceğim ![]() Esen kalınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Barbekünün duvarına hala baca acamadım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Milaca, Lavantalar çok güzeldir. Hem görüntü olarak hem de o güzel kokusuyla. Yaz kış hep bizimleler. Bahçemizde de var geçerken dokunmadan edemiyor insan. Umarım köklenip kocaman olurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|