![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2011
|
küpe çiçeği |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam seyfi0505 Bahçenizi baştan sona 2 kez gezdim. Sizi tebrik ederim. Bahçedeki çiçeklerin çokluğu bakımı attıkları filizlerden bakımlarının iyi olduğu görülüyor. Özellikle son zamanlarda merak sardığım clematise bayıldım. Ben sayfayı gezerken hanım geldi begonyaları tekrar görmek istedi Al baştan yaptım. Defalarca gezsem sıkılmam. O kadar güzel bakımlı ve çalışmalar var. Kış gelince bahçeyi seraya çevirmişsiniz. Bu kadar poşetle uğraşmak sabır ister. Oğlunuzu öpüyorum, çok şirin bir çocuk. Allah bağışlasın. Aile ortamını da ister istemez gördüm. Allah'ım mutluluğunuzu bozmasın.Harikasınız. Selam ve sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Açelyalar tomurcuk verdi açma zamanı geldi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Minyatür gül kışa kadar açar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Seyfi0505 benim de minyatür güllerim var 3 senedir ama gelin görün ki pas, bit, tırtıl hiç eksik olmuyor üzerlerinden. Fazlaca da güneşe maruzlar. Ne yaparım, ne ederim de sizin güller gibi güzel minyatür güllere sahip olurum? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Re: arkadaş
Alıntı:
ama köpüklüsü olmasın en fazla akşam üstü iki defa sık bite ben ne paralar harcadım çare yok en iyi yolu tanzikli hortumla su püskürt gülden hastalık eksik olmaz suda külleme yapıyo **** fırçayla tomucukları temizlemek gerekiyo gülünç gelebilir ama ne yaparsan yap sonuşta yine musallat oluyorlar.hiç deyilse gül açana kadar idare ediyor.Saygılar. Düzenleyen seyfi0505 : 03-03-2013 saat 02:44 Neden: eksik kelime |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Her türlü şeyi yaptım Seyfi Bey, olmayınca olmuyor demek ki. Arapsabunlu, acı biberli tariften tutun baktım olmadı olmuyor elle tek tek temizlemeye kadar.Fakat fotoğrafınızdan da gördüm; benim güllerimde çiçek yok şu an hepsi olmadığı kadar gayet güzel yeşil yeşil yapraklı. Ayrıca önümüzdeki hafta güllerimi budayacağım inşallah, minyatür gülleri de budamak gerekir mi? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Selam arkadaşlar. Gül ve özellikle kasımpatılarda olan bitlerden bende çok çektim. Bahçemde değişik bitkilerde ve sebzelerde de bitlenme olurdu. Değişik yöntemler denedim organik olsun diye ama sonuç pek alamadım. Tazyikli su bir yere kadar iyi ama oda filizleri harap ediyor.3-4 gün sonra yine bitler çoğalıyor. Ben son 2 senedir decis diye bir zehirli sıvı kullanıyorum. 110ml ec2.5 diye bir yazısı da var İnteksitmi ne. 6 liraya almıştım. Çok faydasını gördüm. Bunu kullanınca bir kaç gün koklama yapılmaması lazım. Sadece görsellikle yetinilmeli. Bitki filizlerine hiç zarar vermiyor. 1 litre suya 2-3 damla damlatıyorum suyu hafif beyazlatıyor. Bulabilirseniz tavsiye ederim. Özellikle sık dikilmiş bahçelerin belasıdır bit. Bu arada lilyumlardaki kırmızı böceğide kaçırıyor yapraklarından. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Antoryum |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe ve lilyum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelin Teli |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Minyatür gül ve açelyalar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Tulipa Global Desire |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalonchoe |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kaptanzst en kısa zamanda toplu açsınlar |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2012
|
Seyfi Bey uzun zamandır güzel bahçenizden bizi mahrum bıraktınız.Yeni paylaşımlarınızı görmek istiyoruz. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Brugmansia
Meleklerin Borusu |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
[attach][attach][attach] [/attach][/attach][/attach] |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-01-2012
|
Güzel paylaşımlarınızı yeniden görmek bizi mutlu etti.Tekrar hoşgeldiniz. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sn seyfi0505, bütün çiçeklerinizin maşşallahı var, hepsi birbirinden bakımlı, Melek borazanları neçok çiçeklenmiş öyle bayıldım, keşke bahçem biraz büyük olsaydı bu borazanlardan kesin dikerdim. Ceylan sardunyalarınızın renklerine bayıldım, ne çok çeşidiniz var. Ellrinize sağlık, mutlulukla sürün bahçenizin keyfini... |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpe çiçegi |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Emeklerinize sağlık...Bol çeşit,bol çicek sağlıktan başka ne istenebilirki....Sevdiklerinizle birlikte bu güzellikleri doya doya yaşamanız dileğiyle.... |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Srdunyalarım |
|