![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
Sevgili Nur, ne kadar uğraştığını, yorulduğunu, sevinip-üzüldüğünü, çok masraf ettiğini de biliyorum. Ama yüzünden gülücüklerin hiç eksilmedi. Sendeki azme hayran oldum. Ama zaman zaman da kızmadım değil, sağlını bile bozman beni çok üzmüştü. Lütfen, lütfen sağlığına dikkat et ki bu güzel orkidelerin keyfini çıkartabil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın nrkrkmz Bahçe ve sera başlığınız hayırlı olsun... İlgi ile takip edebileceğim bir bahçe daha oldu... Canlı görmek daha başka ama sanaldan idare edeceğiz artık... Ellerine emeklerine sağlık... Herşey gönlünce olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım, Elimden geldiği kadar sağlığıma dikkat ediyorum ve eskisi kadar kendimi yormuyorum ![]() Teşekkür ederim Nuri Mürvet bey, Sanaldan idare edin de ara sıra da canlıları görmeye gelin. Bizi mutlu edersiniz ![]() Düzenleyen nrkrkmz : 22-07-2012 saat 15:14 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Serada ki orkide cinslerini sizlere göstermeden evvel çiçeksiz dönemde serada saksı değişimleri dışında neler yapıyoruz onu anlatayım. Sayın Praecox'un seraya gelerek bilgilerini bizlerle paylaşmasını fırsat bilenler hafta sonu serada oluyorlar. Başta Bora bey , Ephesos ve forumda olmayan dostlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta sonu Praecox orkideler arasında dolaşıp Trianea'nın aşırı sıcaklardan çiçeğini erken döktüğünü ve minyatür cattleya dışında açan Cattleyamız olmadığından hayıflanarak masalar arasında bitki kontrollerini yaptık. Düzenleyen nrkrkmz : 23-07-2012 saat 12:38 Neden: cümle çıkarttım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Saksı değişimlerinden sonra seradan ayrılmadan önce 1 hafta göremeyeceği Cattleya'lar arasında dolaşan Praecox yanıma elinde bizim dolaşırken 4 gözle bakıp göremediğimiz bu güzelle geldi... ![]() Praecox'un kendi kolleksiyonundan değerli digbyana çaprazı Düzenleyen nrkrkmz : 23-07-2012 saat 12:50 Neden: cümle ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
Desene sıcak mıcak demeyip de taaaa oraya gelmemiz gerekecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|