![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nrkrmz, Hayal Bahçenizi güzelleştiren sadece orkideler değil, sizin emeğiniz. Güler Hanım'ın dediği gibi, çok çalıştınız, emekleri detaylıca anlatırsanız, o güzel orkideler iki kat daha güzel gözükecek gözümüze. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kiraz, Şımartıyorsunuz beni. Acemiliğin ve bilgisizliğimden çok çabaladım. Hala da devam çabalamaya Sızlanmalarımın çoğunu aslında ben unuttum, sanırım sizler unutmadınız. Çok iyi biliyorsunuz ki zevkle yapılan her iş geride kalan zorlu günleri unutturuyor. Tek unutmadığım ustaların savsakladıkları işler bitsin diye son günler gece yarılarına kadar serada kaldım. Hatta kazanın yandığı ilk gece.... Gece 02.30 da seradan ayrıldık. Yandı ısındı niye devir-daim pompası çalışmadı geceyarısı 12de servis geldi... O günü ve geceyi unutmadım... herhalde unutmayacağımda... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugüne kadar yaşadıklarımı hızlı hızlı anlattıktan sonra serada olan orkide ve diğer tür çiçekleri tanıtacağım ay be ay. Önümüz kış sera şenlenecek. Bu sıcaklarda tatil yapan orkideler eylül ayı sonunda birer birer kendilerini göstermeye başlarlar diye umuyorum. Vakit buldukça hep beraber serayı gezeceğiz. Çiçekleri, böcekleri,hastalıkları hatta davetsiz gelen konukları göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Aman allah'ım bunlar nasıl güzellikler böyle... Oraya gelip hepsini çalabilirim: ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|